Οι αλλαγές που θα δούμε στο “Ράδιο Αρβύλα” τη νέα χρονιά!

0
189

Επιστρέφουν μετά τις γιορτές οι «Ράδιο Αρβύλα», οι οποίοι αποφάσισαν να κάνουν μια μικρή παύση τηλεοπτικής παρουσίας μετά τον σάλο που προκάλεσε η υπόθεση Παναγιωτόπουλου.

Σε αντίθεση με ό,τι σκέφτηκε αρχικά ο Κανάκης (να διακοπεί η εκπομπή οριστικά μετά τα Χριστούγεννα), ο ΑΝΤ1 κατάφερε να πείσει την ομάδα να επιστρέψει στο πόστο της μετά από ένα μικρό διάλειμμα, προκειμένου να «ξεχαστεί» ή -πιο σωστά- να πάψει να συζητιέται τόσο η εμπλοκή του Στάθη Παναγιωτόπουλου στο σκάνδαλο διαρροής προσωπικού υλικού ανυποψίαστων γυναικών.

Οι «Ράδιο Αρβύλα» θα επιστρέψουν σαφώς, αλλά με αλλαγές σημαντικότατες.

Όπως μαθαίνουμε, στον ΑΝΤ1 έχει ήδη ανακοινωθεί πως γίνονται προετοιμασίες γυρισμάτων των νέο trailers της εκπομπής, προκειμένου ο Παναγιωτόπουλος να μην εμφανίζεται πουθενά ούτε σε… φωτογραφία. Η δική του ενότητα θα παραλειφθεί εντελώς, ενώ δεν θα υπάρξει ούτε αντικαταστάτης του. Όχι επίσημα τουλάχιστον.

Αυτό που είναι πιθανό, είναι να προστίθενται άτομα από τη δημοσιογραφική ομάδα των «Αρβύλα» στο πλατό αλλά κι αυτό όχι συχνά ή προγραμματισμένα.

Την ίδια ώρα, οι σχέσεις των «Αρβύλα» με τον πρώην συνεργάτη τους είναι σε τεντωμένο σκοινί, κυρίως μετά την αγωγή – μαμούθ που ετοιμάζουν σε βάρος Παναγιωτόπουλου.

dailymedia.com.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ