Όλο το παρασκήνιο με Σχοινά και Μαζωνάκη – Τι συνέβη στα παρασκήνια

0
144

Χαμός επικράτησε πριν μερικές μέρες με τον Διονύση Σχοινά μετά την αποχώρησή του από το νυχτερινό κέντρο, στο οποίο ήταν να συνεργαστεί με τον Γιώργο Μαζωνάκη για φέτος. Μάλιστα, το εν λόγω κέντρο έστειλε εξώδικο τόσο στον τραγουδιστή όσο και στη Καίτη Γαρμπή.

Συγκεκριμένα, οι δύο καλλιτέχνες ήταν να βρεθούν στη σκηνή από τις 10/9, ωστόσο ο Διονύσης Σχοινάς ενοχλήθηκε με την επίσημη αφίσα των εμφανίσεών τους, καθώς δεν ήταν αυτή που είχε αρχικά συμφωνηθεί κι για αυτό η πρεμιέρα μετατέθηκε για τις 15/9, αλλά δημιουργήθηκαν εκ νέου διαφωνίες στην πρόβα τζενεράλε για τη διάρκεια εμφάνισης των δύο καλλιτεχνών στο πρόγραμμα με αποτέλεσμα ο Γιώργος Μαζωνάκης να συνεχίσει μόνος του τις εμφανίσεις του και ο Διονύσης Σχοινάς να λάβει εξώδικο από το νυχτερινό κέντρο το οποίο του ζητάει πολλά χιλιάδες ευρώ.

Εξώδικο όμως στάλθηκε και στην σύζυγο του τραγουδιστή, Καίτη Γαρμπή και ο λόγος είναι μία προκαταβολή που είχε λάβει στο παρελθόν η τραγουδίστρια για κάποιες εμφανίσεις, που τελικά δεν πραγματοποιήθηκαν καν λόγω της πανδημίας. Συμφωνήθηκε λοιπόν, να διευθετηθούν ταυτόχρονα και οι δύο υποθέσεις.

Τι συνέβη τελικά μεταξύ του Διονύση Σχοινά & του νυχτερινού κέντρου που ήταν να εμφανιστεί
Με μηνύσεις και εξώδικα πολλών ευρώ όμως απάντησε και το ζευγάρι, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένα ασύλληπτο πινκγ πινγκ αγωγών.

Τελικά, όπως έγινε γνωστό το πρωί της Πέμπτης 6/10 μέσα από την εκπομπή Πρωινό και τον Γρηγόρη Μπάκα, το νυχτερινό κέντρο αποφάσισε να επικοινωνήσει με τον Διονύση Σχοινά και να λύσουν τις όποιες διαφωνίες τους εξωδικαστικά.

Όλο το παρασκήνιο με Σχοινά και Μαζωνάκη – Τι συνέβη στα παρασκήνια
Το περιοδικό Ciao έφτασε στα χέρια μας το πρωί της Τρίτς 27/9 με ένα απίστευτο κεντρικό θέμα στο εξώφυλλό του “Στα χέρια μετά την πρόβα Σχοινάς & Μαζωνάκης”, γράφει με μεγάλα λευκά γράμματα ενώ το κείμενο συνεχίζει χαρακτηριστικά:

Με τον χειρότερο τρόπο έπεσαν οι τίτλοι στην συνεργασία του Γιώργου Μαζωνάκη και του Διονύση Σχοινά, όταν ο τελευταίος αποχώρησε από την πρόβα generale λέγοντας ότι έχει σοβαρό πρόβλημα με την μέση του και έπρεπε να κάνει ένεση.

Την επόμενη μέρα της τελευταίας πρόβας, ο Διονύσης Σχοινάς ενημέρωσε με sms ότι αποχωρεί από το σχήμα.

Αυτή ήταν μια συνεργασία που ήθελαν και οι δυο πάρα πολύ, αναφέρει χαρακτηριστικά το Ciao. Πώς, όμως, έφτασαν να αρπαχτούν στα χέρια μετά την πρόβα, όπως λέει το παρασκήνιο;

Η πρώτη πρεμιέρα αναβλήθηκε καθώς ο Διονύσης Σχοινάς είχε ενστάσεις για την αφίσα και ήθελε το όνομα του με μεγαλύτερα γράμματα όπως αναφέρουν πηγές από το παρασκήνιο της συνεργασίας.

Όταν το θέμα λύθηκε, όμως, προέκυψαν άλλα ζητήματα, τόσο ρεπερτορίου όσο και του χρόνου που ο καθένας θα έμενε επάνω στην σκηνή.

Φυσικά οι διαφωνίες αυτές δημιούργησαν ένταση και η ένταση κορυφώθηκε όταν ο Διονύσης Σχοινάς έφυγε από την πρόβα χωρίς αυτή να έχει ολοκληρωθεί. Ο Γιώργος Μαζωνάκης όπως λένε οι ίδιες πηγές του ζήτησε τον λόγο και τότε οι δυο άντρες αντάλλαξαν πολύ σκληρές κουβέντες και χρειάστηκε η παρέμβαση των ψυχραιμότερων για να μην παρεκτραπούν τα πράγματα.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ