«Όταν πήγα να κάνω συνέντευξη στην Ελένη Μενεγάκη, δεν είχα δει εκπομπή της»

0
309

Για τα επαγγελματικά του αλλά και για το «Πάμε Δανάη» μιλησε ο Άρης Καβατζίκης στην Realnews και την Πολυξένη Καραμίχα.

Ποτέ δεν σε φανταζόμουν σε πρωινό. Πώς προέκυψε αυτή η σχέση;

«Δεν είχα παρακολουθήσει ποτέ πρωινό. Η Ελένη Μενεγάκη ευθύνεται γι’ αυτή τη σχέση. Μάλιστα, όταν πήγα να κάνω συνέντευξη μαζί της, δεν είχα δει εκπομπή της. Πήγα με άγνοια κινδύνου (σ.σ. γέλια) και φυσικά με γοήτευσε. Άρχισε να ρωτά πράγματα για εμένα και μετά ήρθε και η πρόταση συνεργασίας. Για εμένα, το πρωινό συνέβη λόγω άγνοιας κινδύνου. Τελικά αγάπησα το μέσο και την αλήθεια του. Η κάμερα αποτυπώνει το βλέμμα, αποτυπώνει τα πάντα. Δεν μπορείς να κρύψεις τίποτα. Στην γραπτή συνέντευξη καταγράφονται άλλα πράγματα.»

Ήταν μια χρονιά με πολλές αλλαγές στα επαγγελματικά σου. Τι σε οδήγησε σε τόσο ριζικές αποφάσεις;

Πήρα την απόφαση να αλλάξω τηλεοπτική στέγη και τελείωσε επίσης η εξαετής συνεργασία μου με το περιοδικό Hello. Πέρυσι, έφυγα από τη Φαίη Σκορδά, την οποία αγαπώ βαθιά, την εκτιμώ πολύ και φυσικά θέλω να είναι καλά και και στη ζωή της και στον επαγγελματικό της βίο. Έχω ζήσει μαζί της πέντε χρόνια και τα σημαντικότερα από όσα έχουμε ανταλλάξει δεν τα είπαμε στην εκπομπή, αλλά εκτός. Σε ό,τι αφορά το τέλος της συνεργασίας μου με το περιοδικό, οι κύκλοι κλείνουν για να ανοίξουν καινούργιοι. Εξάλλου, η συλλογή εμπειριών μάς εξελίσσει και ως ανθρώπους και ως επαγγελματίες.

Πήγες Δανάη. Πώς ήταν η χρονιά;

Πολύ δύσκολη. Στήθηκε κάτι από την αρχή. Ξεκίνησε εντελώς διαφορετικά και κατέληξε ένα πιο καθαρόαιμο πρωινό. Μια ζόρικη χρονιά με θετικό πρόσημο.