Πάτρα: Γιατί «ενοχλήθηκε» η μητέρα των τριών κοριτσιών; Τι αποκαλύπτει μάρτυρας

0
40

«Η Τζωρτζίνα και η Μαλένα», τόνισε η γυναίκα, «είχαν φοβερή αδυναμία στον πατέρα τους, πράγμα που φαινόταν ότι ενοχλούσε τη Ρούλα.

Τα δύο κορίτσια ήταν πολύ δεμένα μεταξύ τους, αλλά δεν ήταν τόσο κοινωνικά με τα άλλα παιδάκια. Πήγαιναν μάλιστα μαζί σε ένα Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης στην Πάτρα. Στο προσωπικό του κέντρου, φάνηκε περίεργη η συμπεριφορά των παιδιών», ανέφερε κολλητή φίλη του ζευγαριού μιλώντας στην εφημερίδα “Μπαμ” και προσέθεσε: «Όταν έβλεπα τη Ρούλα με την Τζωρτζίνα, το κοριτσάκι δεν μιλούσε ποτέ όταν της απηύθυνα το λόγο. Τη ρώταγα: ‘Τι κάνεις κοριτσάκι μου;’. Δεν μου απαντούσε. Περίμενε την έγκριση της μαμάς της και μίλαγε η Ρούλα αντί για την Τζωρτζίνα».

«Το δεύτερο κοριτσάκι της οικογένειας, η Μαλένα, ήταν σαν άγγελος πραγματικός, πιο όμορφη κι από την Τζωρτζίνα», είπε η γυναίκα: «Παιχνιδιάρα, υγιέστατη, δεν είχε ποτέ κανέναν εξάνθημα. Η Ρούλα δεν μας είχε πει ποτέ ότι πάσχει από κάτι. Ανακάλυψε μόνη της ότι το παιδί είχε λευχαιμία. Μας είπε ότι ψηλάφισε τη Μαλένα, βρήκε ότι οι αδένες της ήταν διογνωμένοι, την πήγε στην παιδίατρο και αυτή τους έστειλε στην Αθήνα».

Η φίλη του ζευγαριού δήλωσε ότι μίλησαν στο τηλέφωνο με τη Ρούλα, όταν η μικρή ήταν στο νοσομείο. Αυτό που της έκανε εντύπωση ήταν ότι μετά το θάνατο της Μαλένας, στην κηδεία της, η μητέρα του κοριτσιού έλεγε: «Ήρθαν αμέσως οι γιατροί. Προσπάθησαν πάρα πολλή ώρα να την επαναφέρουν, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε».

Μάλιστα, σύμφωνα με τη μαρτυρία της γυναίκας στην εφημερίδα, «η μητέρα εξέφρασε την πρόθεση να δημοσιοποιήσει ένα ευχαριστήριο στους γιατρούς. Όταν αργότερα έμαθε ότι η Ρούλα και ο Μάνος έκαναν μήνυση για τον θάνατο της Μαλένας, της δημιουργήθηκε τεράστια έκπληξη».

Σύμφωνα με τη μάρτυρα, μετά τη γέννηση της Ίριδας ξεκίνησαν οι έντονοι καυγάδες μεταξύ του ζευγαριού: «Η Ρούλα έλεγε τότε ότι ο Μάνος έχει αλλάξει, ότι την κακομεταχειρίζεται, ότι θέλει να τη χωρίσει, ότι ξενοκοιτάει και θα του δείξω, θα του κάνω…».

Όπως περιγράφει, «την εβδομάδα του θανάτου της Ίριδας, το μωρό έμενε με την αδελφή και τη μητέρα της Ρούλας σε ένα εξοχικό που είχαν από τη γιαγιά της Ρούλας στην Κάτω Αχαγιά, 20 λεπτά έξω από την Πάτρα. Όταν ο Μάνος είχε φύγει από το σπίτι τους και της είχε πει ότι θα προχωρήσει σε διαδικασίες διαζυγίου, η Ρούλα ζήτησε επιτακτικά από την αδελφή της να επιστρέψει το μωρό. Την Παρασκευή γυρνάει το παιδί η αδελφή της από τη γιαγιά. Την Κυριακή το παιδί πέθανε…».

Εντύπωση προκάλεσε στη γυναίκα, «το γεγονός ότι όταν η Τζωρτζίνα ήταν στο Ωνάσειο, η μητέρα βρήκε το κουράγιο να βάψει τα μαλλιά της και να περιποιηθεί τα νύχια της. Η ίδια επέμενε να πάρει την κορούλα της στο σπίτι τους. Από τη στιγμή που έπαθε το πρόβλημα η Τζωρτζίνα, είχαν μια μεγάλη εισροή χρημάτων, ενώ το κοριτσάκι έπαιρνε και όλα τα επιδόματα που δικαιούται μια μητέρα με παιδί τετραπληγικό. Τότε η Ρούλα είχε επιλέξει να απομονωθεί μαζί με την Τζωρτζίνα», κατέληξε η φίλη του ζευγαριού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ