Πάτρα – «Όταν γεννήθηκε η Μαλένα, η Ρούλα δεν ήθελε να τη δει»

0
98

Όταν γεννήθηκε η Μαλένα, η Ρούλα δεν ήθελε να τη δει λέει ο Μάνος Δασκαλάκης. Ο Μάνος Δασκαλάκης περιέγραψε τα πάντα. Από τη γνωριμία του με την Ρούλα, τις σχέσεις με τους γονείς της, τις γεννήσεις και τους θανάτους των παιδιών τους.

Στην υπόθεση της Πάτρας με κατηγορούμενη την Ρούλα Πισπιρίγκου η οποία είναι η βασική ύποπτη για τους θανάτους Τζωρτίνας Μαλένας και Ίριδας, υπάρχουν πολλές αποκαλύψεις. Δείτε παρακάτω:

Η Ρούλα Πισπιρίγκου, που έχει προφυλακιστεί κατηγορούμενη για την δολοφονία της μεγαλύτερης κόρης της Τζωρτζίνας είναι η βασική ύποπτη για τους ασφυκτικούς θανάτους της Ίριδας και της Μαλένας. Για τον λόγο αυτό άλλωστε έχει κληθεί για κατάθεση την Παρασκευή 8 Ιουλίου.
O φάκελος για την Τζωρτζίνα έκλεισε με την παράδοση της έκθεσης πραγματογνωμοσύνης της κλινικής ψυχολόγου που διορίστηκε από την 18η ανακρίτρια.

Στην έκθεση που παρουσιάζει το patrisnews η Ρούλα Πισπιρίγκου αναφέρει στην ψυχολόγο πως την πνίγει το αίσθημα της αδικίας ενώ υποστήριξε ότι πρώην σύντροφοι του Μάνου είχαν εμμονή μαζί του και μία εξ αυτών είχε «βάλει άνθρωπο να αρπάξει την Τζωρτζίνα μέσα από το σπίτι» και τον απώθησε με αποσμητικό σπρέι.

Στην έκθεση ο Μάνος Δασκαλάκης περιγράφεται ως άνθρωπος με πρωταρχικό ενδιαφέρον του να μην εμπλακεί σε ότι γίνεται με την Ρούλα Πισπιρίγκου και που διαφεύγει από την πραγματικότητα στην προσπάθειά του να διαχειριστεί αυτό που του συμβαίνει.

Ρούλα Πισπιρίγκου: Με πνίγει το αίσθημα της αδικίας
Η πρώτη συνεδρία της Ρούλας Πισπιρίγκου με την κλινική ψυχολόγο ξεκίνησε με την κατηγορουμένη μητέρα να αναφέρει «πιστεύω ότι θα δώσετε την αλήθεια για το παιδί μου, το πιστεύω». Στην ερώτηση πως είναι αυτή την περίοδο απάντησε «να σας πω ότι έχω ανάμεικτα συναισθήματα; Δηλαδή τώρα ζω το πένθος είμαι μόνη μου. Και για την μπέμπα. Και για την Τζωρτζίνα δεν πρόλαβα.

Για την Τζωρτζίνα ξεκάθαρα δεν έχω προλάβει καθόλου. Τώρα μου βγαίνουν όλα. Το αίσθημα της αδικίας μεγάλο με πνίγει. Και θυμός έρχεται σας μιλάω ειλικρινά. Αλλά η απώλεια των παιδιών μου …ξέρετε ποιο είναι το πρόβλημα; Με συλλάβανε γρήγορα δεν είμαι έξω να αποδεικνύω αυτά που λέω με διάφορα μέσα όπως είναι το κινητό μου ας πούμε ένα μήνυμα σε ένα γιατρό».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ