Πέτρος Φιλιππίδης: Ελάχιστοι παρατήρησαν τι έκανε σε όλες τις φωτογραφίες χωρίς τις χειροπέδες

0
203

Την πόρτα του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου πέρασε και πάλι το πρωί της Τρίτης ο Πέτρος Φιλιππίδης, καθώς συνεχίζεται η δίκη του για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού σε μία υπόθεση σόκαρε το πανελλήνιο όταν έγινε γνωστή.

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης, όπως φάνηκε και στις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν, είναι καλά στην υγεία του, ωστόσο αποφεύγει να προκαλεί επιδιώκοντας να κρατήσει χαμηλό προφίλ. Ο Πέτρος Φιλιππίδης εμφανίστηκε στο δικαστήριο χωρίς χειροπέδες και με… σκυμμένο κεφάλι, κίνηση που μόνο τυχαία δεν ήταν.

Όπως φαίνεται, η παρουσία του αυτή είναι μέρος της τακτικής που ακολουθεί η υπεράσπισή του. Ο ηθοποιός θέλει να δείξει ένα διαφορετικό προφίλ δείχνοντας μεταμέλεια για όλα όσα τον κατηγορούν.

Αίσθηση πάντως προκάλεσε η απουσία της Ελπίδας Νίνου από το πλευρό του, καθώς η σύζυγος του ηθοποιού τον στηρίζει σε όλη τη διαδικασία και η μη εμφάνισή της το πρωί της Τρίτης γέννησε ερωτήματα.

Υπενθυμίζεται ότι ο ηθοποιός και σκηνοθέτης είχε αποφυλακιστεί μετά την καταβολή εγγύησης, σε μία απόφαση που προκάλεσε αντιδράσεις.

dailymedia_com_gr_26072022_132616-768x463

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ