Πέτρος Φιλιππίδης: Κατέθεσε υπόμνημα για τις καταγγελίες εις βάρος του

0
229

Χωρίς τον Πέτρο Φιλιππίδη βαίνει προς ολοκλήρωση η προκαταρκτική έρευνα που διενεργείται εις βάρος του μετά τις καταγγελίες για έναν βιασμό και δυο απόπειρες βιασμού.

Ο ηθοποιός δεν προσήλθε αυτοπροσώπως σήμερα (23/4) να δώσει εξηγήσεις ως ύποπτος, αλλά κατέθεσε υπόμνημα μέσω του δικηγόρου του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πέτρος Φιλιππίδης πρότεινε να εξεταστούν από τον εισαγγελέα Κώστα Σπυρόπουλο, ο οποίος χειρίζεται την υπόθεση, δυο πρόσωπα ως μάρτυρες.

Μάλιστα, σήμερα το πρωί βρέθηκε στο εισαγγελικό γραφείο μια γυναίκα, η οποία αναφέρθηκε στο χαρακτήρα αλλά και στη σχέση της με τον κωμικό ηθοποιό, με τον οποίο φέρεται να έχει συνεργαστεί για πολλά χρόνια.

Με την ολοκλήρωση της κατάθεσης τής, υποβλήθηκε μέσω δικηγόρου το έγγραφο υπόμνημα του ηθοποιού, ενώ πλέον αναμένεται η μελέτη του υπομνήματος από τον εισαγγελέα, που θα κληθεί να αποφασίσει για την άσκηση ποινικής δίωξης ή μη σε βάρος του ηθοποιού.

Να θυμίσουμε σε αυτό το σημείο πως ο ηθοποιός ερευνάται για τρεις υποθέσεις, εκ των οποίων η πρώτη αφορά σε βιασμό που τελέσθηκε το 2008, ενώ οι άλλες δύο σε απόπειρες βιασμού τελεσθείσες το 2010 και το 2014.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ