“Δεν με είδα ποτέ ως πατέρα και δεν με απασχόλησε αυτό”

0
334

“Είμαι πεπεισμένος ότι στην πλειοψηφία των περιπτώσεων οι σχέσεις όπως και όλα τα πράγματα έχουν μια αρχή κι ένα τέλος” δήλωσε ο Παύλος Ευαγγελόπουλος.
Στον καναπέ του Dot. κάθισε ο Παύλος Ευαγγελόπουλος, ο οποίος μίλησε για τον λόγο που δεν θέλησε ποτέ να παντρευτεί και να κάνει παιδιά αλλά ανέφερε και την άποψή του για το θέμα.
«Δεν έχω απάντηση, δεν με φοβίζει απλά δεν με είδα ποτέ σε αυτό. Αυτά τα πράγματα τα σκέφτεσαι από μικρός αλλά εμένα δεν μου πέρασε καν από το μυαλό. Χωρίς άποψη ή να το δικαιολογήσω ή να πω ότι είμαι κατά. Απλά εμένα δεν μου αρέσει. Δεν βρίσκω τον λόγο να παντρευτεί κάποιος, ακόμα και παιδί να θελήσει να κάνει μπορεί να το κάνει και εκτός. Δεν υπάρχει λόγος να το κάνεις αυτό. Έτσι νομίζω εγώ. Μπορείς να είσαι με κάποιον, έχω συζήσει πάρα πολλές φορές στην ζωή μου. Αυτό δεν στάθηκε η αιτία να τελειώσει μία σχέση. Είμαι πεπεισμένος ότι στην πλειοψηφία των περιπτώσεων οι σχέσεις όπως και όλα τα πράγματα έχουν μια αρχή κι ένα τέλος.

Νομίζω ότι είναι γνωστό πια, δεν το κρύβω. Βρίσκομαι σε σχέση. Επίσης δεν με είδα ποτέ ως πατέρα και δεν με απασχόλησε αυτό» ανέφερε ο Παύλος Ευαγγελόπουλος.

evaggelopoulos

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ