“Έχουμε χαθεί εδώ και 9 χρόνια με τον κουμπάρο μου, Π.Φιλιππίδη για…”

0
208

Η γνωστή ηθοποιός Θάλεια Ματίκα κουμπάρα του ηθοποιού  μιλάει για το πως βίωσε το όλο θέμα με τις καταγγελίες για τον Πέτρο Φιλιππίδη και την φυλάκιση του.

Η Θάλεια Ματίκα παραχώρησε μια σπάνια συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν και τη δημοσιογράφο, Μαρία Σοφιανού. Μεταξύ άλλων, η ηθοποιός ρωτήθηκε και απάντησε για τον κουμπάρο της Πέτρο Φιλιππίδη που κατηγορείται για έναν βιασμό και δυο απόπειρες.

Οι δηλώσεις της Θάλειας Ματίκα για τον Πέτρο Φιλιππίδη

Καταγγελίες στο χώρο του θεάτρου. Ένας από τους κατηγορούμενους, ο Πέτρος Φιλιππίδης, είναι κουμπάρος σας. Σας έχει στοιχίσει όλο αυτό;

7017_DOYKA_FILIPIDIS_MATIKA_IORDANIDIS_19102010

Θέλω να πω καταρχάς ότι με τον Πέτρο Φιλιππίδη έχουμε χαθεί εδώ και πάρα πολλά χρόνια, εννιά για την ακρίβεια, για προσωπικούς λόγους, που δεν θα ήθελα να αναφερθούν δημόσια. Από εκεί και πέρα όταν άρχισαν να βγαίνουν αυτές οι καταγγελίες μέσα στην καραντίνα, μας επηρέασε πάρα πολύ, αρρωστήσαμε. Περάσαμε δύο μήνες σε κατάσταση σοκ.

Ναι μεν ξέραμε ποιοι άνθρωποι ήταν κακότροποι στο χώρο, αλλά στο πού έφτασε όλο αυτό, πραγματικά, εμένα προσωπικά δεν μπορούσε να το χωρέσει το μυαλό μου. Σε κάθε περίπτωση το να είναι προφυλακισμένοι για τόσο βαριά και σοβαρά αδικήματα δύο άνθρωποι που γνωρίζεις πραγματικά τι να πεις;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ