Σάλος με τη διαθήκη του Ανέστη Βλάχου: «Η διαθήκη είναι πλαστή, δεν είναι τα γράμματά του»

0
37

«Ορίζω αποκλειστική κληρονόμο μου την κόρη μου Έλλη Βλάχου του Ανέστη». Με αυτή τη φράση ο ηθοποιός Ανέστης Βλάχος δίνει τέλος στο θρίλερ με την κληρονομιά του, μέσα από τη διαθήκη του που γράφτηκε σε μια κόλλα χαρτί, η οποία καθαρογράφτηκε και παραδόθηκε από το δικηγορικό γραφείο του Κωνσταντίνου Παπαναστασίου στα μέλη της οικογένειάς του.

 

Ο Ηρακλής Βλάχος απο την μεριά του υποστηρίζει πως θα εξαντλήσει όλα τα ένδικα μέσα προκειμένου να δικαιωθεί η μνήμη του πατέρα του αμφισβητώντας πλήρως τη γνησιότητα της διαθήκης και προσπαθεί να την αποδομήσει σε όλα τα σημεία.
«Η διαθήκη είναι πλαστή και είμαι σίγουρος. Αυτά τα γράμματα δεν είναι του πατέρα μου. Ακόμα και ένας που δεν είναι γραφολόγος μπορεί να το διαπιστώσει. Εκτός αυτού, ο πατέρας μου ήταν ένας λαϊκός άνθρωπος που μιλούσε πολύ λαϊκά, ένας άνθρωπος που δεν πήγε σχολείο, δεν έμαθε γράμματα και δεν εκφραζόταν έτσι, ούτε καν στις συνεντεύξεις του. Ακόμα και αν το κείμενο το έγραφε ο ίδιος, είναι υπαγορευμένο. Ειδικά εκεί που λέει “διαθέτης” αν τον ρωτούσες για τη λέξη αυτή θα σε ρώταγε τι σημαίνει αυτό. Είναι ολοφάνερο ότι είναι πλαστή. Επίσης υπάρχει ένα πολύ μεγάλο κενό σε ένα από τα δεκάδες ψέματα που έχουν ειπωθεί από την άλλη πλευρά. Λέγανε ότι η διαθήκη έχει συνταχθεί το 2014. Η συγκεκριμένη διαθήκη έχει ημερομηνία το 2016. Για όλα όσα λέω μιλάω με αποδείξεις. Προφανώς την έχουν αλλάξει. Επίσης, το πιο εύκολο πράγμα είναι να ξεπατικώσεις μια υπογραφή. Η συγκεκριμένη υπογραφή είναι όντως του πατέρα μου. Αυτό βέβαια, δε σημαίνει ότι το κείμενο είναι δικό του. Ούτε συντακτικά, ούτε γραφικά. Ούτε κατά διάνοια», κατέληξε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ