Σε δύσκολη θέση ήρθε η Ναταλία Γερμανού: “Η Μαρία Ιωαννίδου τότε ήταν παντρεμένη με τον πατέρα μου”

0
114

“Καλύτερα δε γίνεται” : Επική η αντίδρασή της Ναταλίας Γερμανού στις δηλώσεις της μητριάς της Μαρίας Ιωαννίδου η οποία αποκάλυψε πριν από λίγες μέρες στο Πρωινό πώς είχε σχέση για τρεις μήνες με τον Γιώργο Κιμούλη.

Η παρουσιάστρια έδειξε να έρχεται σε δύσκολη θέση όταν κλήθηκε να σχολιάσει την αποκάλυψη της ηθοποιού η οποία ήταν παντρεμένη για πολλά χρόνια με τον πατέρα της.

Μάλιστα όταν έψαξαν οι συνεργάτες της να βρουν χρονολογικά πότε είχαν συνεργαστεί η Μαρία Ιωαννίδου με τον Γιώργο Κιμούλη και διαπίστωσαν πώς ήταν το 1989 για την παράσταση “Το τρις εξαμαρτείν”, εκείνη είπε ότι τότε η ηθοποιός ήταν ακόμα παντρεμένη με τον πατέρα της, τον αξέχαστο Φρέντυ Γερμανό.

«Παιδιά δεν γνωρίζω, τι με ρωτάτε; Παντρεμένη ήταν τότε με τον πατέρα μου. Εγώ δεν θυμάμαι Κιμούλη στα παιδικά μου χρόνια. Τώρα το άκουσα. Ίσως ήταν στη διάρκεια του “διαλείμματος”» αρκέστηκε να πει η Ναταλία Γερμανού η οποία δεν έδειξε να έχει τη διάθεση να συνεχίσει τη συζήτηση για το συγκεκριμένο θέμα.

Να θυμίσουμε ότι η Μαρία Ιωαννίδου είχε δηλώσει για το θέμα προ ημερών: «Είμαι θυμωμένη με τον τρόπο διαχείρισης των καταγγελιών. Το θεωρώ άδικο για το θέατρο. Μην ποινικοποιήσουμε το φλερτ, είναι άλλο αυτό και άλλο η παρενόχληση… Έχω συνεργαστεί με επίμαχο τηλεοπτικό πρόσωπο. Ήταν πολύ γυναικάς, με φλέρταρε, είδε ότι δεν ανταποκρίθηκα και γίναμε φίλοι».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here