Σοφία Μουτίδου: Δείτε το τελευταίο βίντεό της – Την κατηγορούν για ομοφοβία

0
140

Η Σοφία Μουτίδου, δημοσίευσε τη Δευτέρα ένα νέο βίντεο στο δημοφιλές κανάλι της στο youtube, όπου καυτηριάζει όπως συνήθως κάποιο κοινωνικό θέμα. Ωστόσο, αυτά που είπε ενόχλησαν.

Αυτό το βίντεο είχε ως τίτλο “Ομοφυλόφιλοι άνδρες, η σειρά σας παιδιά”.

Στο βίντεο η ηθοποιός, μιλάει για τις επιθυμίες ενός gay άνδρα στο κρεβάτι και τονίζει ότι αυτό που επιθυμούν οι gay είναι οι straight άνδρες και όχι οι γκέι.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να προκαλέσει σάλο αρνητικών σχολίων.

Τι λέει η Σοφία Μουτίδου στο επίμαχο στιγμιότυπο
“Αυτό που επιθυμεί ένας ομοφυλόφιλος άντρας πάρα πολύ στο κρεβάτι του είναι έναν straight άντρα, όχι κάποιον που δείχνει straight, αλλά κάποιον που είναι straight. Δηλαδή θέλει να πάει μαζί του για πρώτη φορά και θα αλλαξοπιστήσει γι’ αυτόν. Ο πατέρας του κολλητού του θα ήθελε πάρα πολύ να πάει με αυτόν, ο πατέρας του κουμπάρου του να είναι αυτός που θα λυγίσει στον ομοφοβικό έρωτα.

Μην ψάχνεστε μεταξύ σας οι gay. Δεν θέλετε ο ένας τον άλλον. Ο καθένας θέλει έναν straight. Υπάρχει κι ένας κρυφορατσισμός στους ομοφυλόφιλους, δηλαδή οι ομοφυλόφιλοι δεν θέλουν αυτούς που φαίνονται ομοφυλόφιλοι, θέλουν κάτι που αυτός μαζί του πειραματικά θα δοκιμάσει και θα αλλαξοπιστήσει. Ουσιαστικά είναι ομοφοβικοί οι ομοφυλόφιλοι. Σας το λέω να το ξέρετε. Ό,τι κι αν μου γράψετε από κάτω, έχω δίκιο” αναφέρει η Σοφία Μουτίδου.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο παρακάτω βίντεο από το 5:40′.

Οι αντιδράσεις σε όσα είπε η Μουτίδου
Το βίντεο έπαιξε στο Πρωινό, όπως και η απάντηση που έδωσε στη συνέχεια η ηθοποιός.

“Θίχτηκαν κάποιοι ομοφυλόφιλοι πάρα πολύ από το βίντεο που έκανα για τη σεξουαλικότητα των ομοφυλόφιλων. Αυτοί που θίχτηκαν, φαντάζομαι ότι γελούσαν με τα άλλα βίντεο που έκανα, τα σατιρικά. Τόσα χρόνια δεν έχω πάρει μήνυμα από καμιά γυναίκα που να μου λέει γιατί μας λες…

Φαντάζομαι γελούσατε με αυτά, τι συνέβη τώρα; Πέραν ότι χαρακτηρίστηκα ομοφοβική, δέχτηκα και απειλές, απειλές του τύπου unfollow, cancel. Ό,τι γουστάρεις κάνεις. Δεν έχεις πάρει χαμπάρι τόσα χρόνια πόσο λέρα ήμουν; Unfollow αμέσως” είπε η Σοφία Μουτίδου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ