Στα δικαστήρια η Ζέτα Μακρυπούλια – Έγινε γνωστό σχεδόν 3 μήνες μετά τον χωρισμό με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη

0
155

Αντιμέτωποι με μια δύσκολη κατάσταση βρίσκονται η Ζέτα Μακρυπούλια και ο ΑΝΤ1, με την παρουσιάστρια και το σταθμό να βλέπουν την πιθανότητα δικαστικής διένεξης, λόγω φράσης που ακούστηκε στο «Ρουκ Ζουκ».

Όπως αναφέρεται στο sdna.gr, έντονος εκνευρισμός υπάρχει στις τάξεις του ΠΑΟΚ που απέστειλαν εξώδικο στον ΑΝΤ1, δίνοντας περιθώριο 48 ωρών στον τηλεοπτικό σταθμό ώστε να απολογηθεί για την κατάπτυστη, όπως σημειώνουν, αναφορά που προβλήθηκε κατά τη διάρκεια εκπομπής τους. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ μέσω του εξωδίκου, επισημαίνει πως επιφυλάσσεται να ασκήσει κάθε νόμιμο δικαίωμά της.

Τι ήταν αυτό όμως που έφερε εκνευρισμό στις τάξεις του ΠΑΟΚ; Ο τρόπος με τον οποίο προσέγγισαν ΠΑΟΚ και Θεσσαλονίκη μέσα από τηλεπαιχνίδι του καναλιού, σχετιζόμενο άμεσα με τη λέξη… Βουλγαρία!

Ο λόγος που ο ΠΑΟΚ οδηγείται σε «σύρραξη» με τον ΑΝΤ1
Συγκεκριμένα, κατά την προβολή σε μαγνητοσκόπηση της εκπομπής-τηλεπαιχνιδιού «Ρουκ Ζουκ», που βιώνει τεράστια τηλεοπτική επιτυχία με παρουσιάστρια την Ζέτα Μακρυπούλια, και η οποία έχει ως αντικείμενο την εύρεση λέξης μετά από περιγραφή στην οποία προβαίνει ο κάθε διαγωνιζόμενος, και ενώ η προς ανεύρεση λέξη ήταν η «Βουλγαρία», ένας διαγωνιζόμενος έδωσε ως λέξη περιγραφής στον συμπαίχτη του τη λέξη «ΠΑΟΚ» και ακολούθως ο συμπαίχτης του είπε τη λέξη «Θεσσαλονίκη» και αμέσως μετά τη λέξη «Βουλγαρία».

Από πλευράς ΠΑΟΚ μιλούν για κατάπτυστη αναφορά, ζητώντας άμεσα επανόρθωση, και ως εκ τούτου κινήθηκαν στη λογική του εξωδίκου!

Athensmagazine.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ