Στάθης Παναγιωτόπουλος: Είναι ανήσυχος στο κρατητήριο. Βρέθηκαν βίντεο με 9 κοπέλες στον υπολογιστή του –

0
156

Μπορεί ο ίδιος ο Στάθης Παναγιωτόπουλος να ισχυρίζεται ότι η κίνηση revenge porn, δηλαδή η ανάρτηση ερωτικών βίντεο πρώην κοπέλας του έγινε περιστασιακά και πως τα κατέβασε, ωστόσο τα πράγματα δεν είναι καθόλου ευχάριστα για τον παρουσιαστή. Η Αστυνομία φέρεται να έχει βρει βίντεο ερωτικού περιεχόμενου από 9 κοπέλες, ενώ μετά την ποινική δίωξη από τον εισαγγελέα είναι αντιμέτωπος με 10ετή κάθειρξη, όπως μετέδωσε το Mega.

Άλλωστε, ήδη, υπάρχει και δεύτερη επίσημη καταγγελία και έπειτα από την επιτόπια έρευνα που έγινε στα σπίτια του σε Θεσσαλονίκη και Αλόννησο έχουν βρεθεί ντοκουμέντα και από άλλες γυναίκες. Φυσικά έχουν κατασχθεί από την ΕΛ.ΑΣ τόσο ο υπολογιστής, όσο και το κινητό του και ο ίδιος κρατείται για δεύτερη μέρα στη Γενική Ασφάλεια της Θεσσαλονίκης.

Δεν έχει κάποια ειδική μεταχείριση, αφού εκεί υπάρχουν και άλλοι κρατούμενοι και ίδιος είναι ανήσυχος και σιωπηλός, όπως φαίνεται και από την πρώτη φωτογραφία του που ήρθε στο προσκήνιο. Αλλιώς τα περίμενε και αλλιώς ήρθαν τα πράγματα, καθώς πίστευε ότι θα κατηγορηθεί με πλημέλλημα και τελικά είναι μέσα για κακουργηματικές πράξεις.

Έχει το δικαίωμα του επισκεπτηρίου, αλλά κανείς δεν έχει εκδηλώσει τέτοιο ενδιαφέρον. Ο Παναγιωτόπουλος μιλάει μόνο με τον δικηγόρο του και Χριστούγεννα θα κάνει στο κελί, καθώς έχει οριστεί να απολογηθεί τη Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου, έπειτα από την προθεσμία που ζήτησε και πήρε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ