Τα μεγαλύτερα λάθη στα βαμμένα μαλλιά

0
147

Τα βαμμένα μαλλιά είναι μια κατηγορία από μόνα τους. Όπως υπάρχουν τα ξηρά, τα λιπαρά και άλλα μαλλιά, έτσι έχουμε και τα βαμμένα. Το χρώμα στα μαλλιά μας προκύπτει -για να το θέσουμε απλά- όταν τα λέπια της τρίχας σηκώνονται και τα μόρια των χρωστικών εισχωρούν μέσα τους.

Αυτά τα χρωστικά πρέπει εμείς να προστατέψουμε αν θέλουμε να έχουμε όμορφο και λαμπερό χρώμα για περισσότερο καιρό ανάμεσα στα λουσίματα.

Σας παρουσιάζουμε τα συχνότερα και μεγαλύτερα λάθη που γίνονται από τις περισσότερες γυναίκες με βαμμένα μαλλιά:

1.Πολλές γυναίκες αλλάζουν συχνά colorist με αποτέλεσμα να μην μπορούν να πετύχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα και επιπλέον να ταλαιπωρούν τα μαλλιά τους. Έχετε σκεφτεί ποτέ ότι ο 2ος colorist θα έχει άλλη τακτική από τον 1ο και ο 3ος τελείως διαφορετική; Αυτό μάλλον κάνει τα μαλλιά σας να μοιάζουν περισσότερο με πεδία πειραματισμών.

2. Η χρήση ακατάλληλων προϊόντων είναι πολύ συχνή από τις γυναίκες με βαμμένα μαλλιά. Κι αν αποκλείω αυτές με φυσικά είναι γιατί η φυσική τρίχα δεν απαιτεί την προσοχή της βαμμένης. Δεν είναι τυχαίο εξάλλου που στα ράφια θα βρείτε πολλές κατηγορίες προϊόντων για μαλλιά. Όπως ακριβώς συμβαίνει και με το πρόσωπο, έτσι και τα μαλλιά μας έχουν συγκεκριμένες ανάγκες, κυρίως αν είναι βαμμένα. Βρείτε με τη βοήθεια ειδικού τον τύπο των μαλλιών σας και συμβουλευτείτε τον, για τα προϊόντα που πρέπει να χρησιμοποιείτε.

3. Λόγω έλλειψης χρόνου, συχνά οι γυναίκες παραμελούν τα μαλλιά τους. Ακόμα κι αν πηγαίνουν στο κομμωτήριο ή τα χτενίζουν μόνες τους στο σπίτι, δεν αφιερώνουν λίγα ακόμα λεπτά για να τα φροντίσουν, να τα ενυδατώσουν και να τα διατηρήσουν λαμπερά και υγιή.  Μήπως ξεχνάτε κι εσείς το ειδικό λαδάκι κατά της θερμότητας πριν την ισιωτική;

4. Το ψαλίδι του κομμωτή για τις περισσότερες, αποτελεί έναν από τους χειρότερους εφιάλτες. Οι γυναίκες δύσκολα αποχωρίζονται τη μακριά τους κώμη και αρνούνται ακόμη και το καθάρισμα της ψαλίδας. Πολύ κακώς! Έχετε σκεφτεί ότι αν δεν καθαρίζετε τις άκρες των μαλλιών σας, δεν αφήνετε τα μαλλιά σας να αναπνέουν και να μένουν υγιή;

Την επόμενη φορά σκεφτείτε την κάθε κίνηση που κάνετε στα μαλλιά σας, και φερθείτε τους με αγάπη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ