Τι θα ανακοινώσει στο σημερινό διάγγελμά του ο πρωθυπουργός

0
157

Ο κ. Μητσοτάκης θέλει, όπως επισημαίνουν κυβερνητικές πηγές, να βάλει «φρένο» στην πολυφωνία, με υπουργούς, γιατρούς, ακόμα και δημοσιογράφους να στέλνουν διαρκώς αντιφατικά μηνύματα στους πολίτες, που κυριεύονται από την αβεβαιότητα.

Η απόφαση από τον πρωθυπουργό ελήφθη όταν είδε πως η κατάσταση το τελευταίο διάστημα τείνει να γίνει ανεξέλεγκτη, με τα σενάρια, την παραφιλολογία και την συνωμοσιολογία να κατακλύζουν διαδίκτυο και τηλεοράσεις. Ορισμένοι μάλιστα, ακόμα και κορυφαίοι υπουργοί μιλούσαν και μιλούν ακόμα και για επιβολή νέων σκληρών μέτρων, τη στιγμή που το Μαξίμου έχει ξεκαθαρίσει πως δεν πρόκειται αυτό να συμβεί.
Στο μήνυμά του, που θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες λίγο πριν τις 18:00 το απόγευμα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναμένεται να αναφερθεί στον τρόπο που θα κάνουμε Χριστούγεννα, επαναλαμβάνοντας πως δεν θα επιβληθεί σε καμία περίπτωση οριζόντιο lockdown, αλλά οι μη εμβολιασμένοι πολίτες θα συνεχίσουν να έχουν απαγορεύσεις.

Όσον αφορά επίσης τα σχολεία, ο πρωθυπουργός αναμένεται να ξεκαθαρίσει πως δεν πρόκειται να κλείσουν, τονίζοντας πως τα rapid test λειτουργούν ικανοποιητικά.
Ο κ. Μητσοτάκης είναι δεδομένο πως θα τονίσει την ανάγκη αύξησης των εμβολιασμών, που είναι βασικό στοίχημα για την κυβέρνηση, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες δεν αποκλείεται ο πρωθυπουργός να προαναγγείλει την υποχρεωτικότητα της τρίτης δόσης για τους άνω των 65 ετών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ