Το προφητικό γράμμα του Πέτρου Φιλιππίδη στον γιο του πριν “σκάσουν” οι καταγγελίες

0
92

Λίγες ημέρες μετά την συγκλονιστική κατάθεση του Σπύρου Μπιμπίλα στην δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, ήρθε στην φόρα ένα προφητικό γράμμα που είχε γράψει και δώσει στον γιο του πριν “σκάσουν” οι καταγγελίες για έναν βιασμό και δυο απόπειρες και κριθεί προφυλακιστέος (τώρα έχει αποφυλακιστεί μέχρι την τελική απόφαση του δικαστηρίου).

Όσα γράφει το γράμμα μετέφερε η εκπομπή Super Κατερίνα. Σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν ο ηθοποιός λέει το γιο του να μην μοιάσει στους πατεράδες και πως τον θαυμάζει πολύ.

«Αυτό που θαυμάζω εγώ δεν είναι κάποιος γνωστός, δεν είναι κάποιος επώνυμος, δεν είναι κάποιος μεγάλος -και στην ηλικία-, είναι κάποιος μικρός, πολύ μικρός που αντιπροσωπεύει μια μεγάλη, πολύ μεγάλη μερίδα του μελλοντικού μας κόσμου. Του κόσμου ολόκληρου, του παρόντος αλλά κυρίως του μέλλοντος. Αυτός ο άνθρωπος είναι ο Δημήτρης Φιλιππίδης, γιος του Πέτρου Φιλιππίδη και της Ελπίδας Νίνου».

Και συνεχίζει: «Σε θαυμάζω παιδί μου και μέσα από τον θαυμασμό μου σε εσένα, θαυμάζω όλη τη νέα γενιά. (…) Σου εύχομαι να μην μοιάσεις καθόλου στους πατεράδες σου, να ανοίξεις ένα δρόμο δικό σου γιατί πρέπει και γιατί μπορείς. Παιδί μου, μην ακούς κανέναν παρά μόνο την καρδιά σου (…)».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ