Τραγικό! Τι συμβαίνει με τη διαθήκη του Ανέστη Βλάχου;

0
115

Μία ιδιόχειρη διαθήκη του Ανέστη Βλάχου την οποία αμφισβητεί ο γιος του Ηρακλής, έφερε διαμάχη ανάμεσα στα μέλη της οικογένειάς του, μόλις 40 μέρες μετά τον θάνατο του “κακού” του ελληνικού κινηματογράφου.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Ο αγαπημένος ηθοποιός ο οποίος αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας και για πολλές μέρες νοσηλευόταν σε νοσοκομείο της Αθήνας, τελικά κατέληξε, βυθίζοντας στο απόλυτο πένθος την οικογένειά του, τους φίλους και τους θαυμαστές του.

Πριν καν προλάβουν όμως να περάσουν 40 μέρες από τον θάνατό του, άρχισε και η διαμάχη ανάμεσα στα μέλη της οικογένειάς του, λόγω μιας διαθήκης που εμφανίστηκε, και μάλιστα ιδιόχειρη.

Ο ηθοποιός απέκτησε δύο παιδιά τον Ηρακλή με την τραγουδίστρια, Αναστασία Παπανδρώνη και την Έλλη με την συνάδελφό του, Μαρία Γαρίτση. Η διαμάχη ξεκίνησε όταν ο γιος του Ηρακλής πληροφορήθηκε πριν από λίγες ημέρες, ότι ο πατέρας του άφησε ιδιόχειρη διαθήκη στη δεύτερη σύζυγό του.

Μέσα σε αυτή δεν αναφέρεται ο ίδιος πουθενά.

Σε επικοινωνία της Espresso με τον δικηγόρο του Ηρακλή Βλάχου μεταφέρθηκε το εξής:

«Ο εντολέας μου πληροφορήθηκε πως έχει βρεθεί ιδιόγραφη διαθήκη του πατέρα του, της οποίας το κύρος ο εντολέας μου αμφισβητεί και προτίθεται να κινηθεί δικαστικά εναντίον όσων εμπλέκονται στην υπόθεση αυτή, προκειμένου έτσι να προστατεύσει την μνήμη του πατέρα του και τα δικά του κληρονομικά δικαιώματα».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ