Βίντεο με δηλώσεις του Σταμάτη Γονίδη που θα συζητηθούν

0
338

Σου Κου Family: Η συνέντευξη αυτή που παραχώρησε ο Σταμάτης Γονίδης και οι δηλώσεις του θα συζητηθούν σίγουρα.

Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για την αποχή του ελέω κορονοϊού από τις πίστες, για τη γέννηση του τρίτου του παιδιού, ενώ τοποθετήθηκε και σχετικά με τις καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου.

«Έχω πολύ καιρό να τραγουδήσω και η ορχήστρα μου πολύ καιρό να παίξει. Θέλω την επαφή με τον κόσμο», είπε αρχικά. Παρ΄όλα αυτά, δήλωσε ξανά πως δεν φοβάται την πανδημία γι΄αυτό και δεν πρόκειται να κάνει το εμβόλιο.
Δεν θα μπορούσε επίσης να μην αναφερθεί και στη μεγάλη ευτυχία που βιώνει το τελευταίο διάστημα με το νέο μέλος της οικογένειάς του.

«Ζω πολύ τρυφερές στιγμές μετά τη γέννηση του τρίτου μου παιδιού. Δεν μπορώ να αρνηθώ τη μητρότητα σε μια γυναίκα που με αγαπάει και ζει μαζί μου. Άν θέλει κάτι η σύντροφός μου μια φορά, εγώ το θέλω δέκα», είπε ο Σταμάτης Γονίδης.

Οι δηλώσεις του όμως που θα συζητηθούν είναι οι εξής:

«Όταν δεν θέλεις ο άλλος να σε βιάσει, υπάρχουν πολλοί τρόποι να το αποφύγεις. Δεν πας στον χώρο του, του ρίχνεις ένα χαστούκι και του λες θα πάω στην αστυνομία. Του λες θα το πω στον μπαμπά μου. Επειδή θέλεις να μείνεις στη δουλειά, δέχεσαι όλο αυτό το πρόβλημα, τον εκβιασμό με συνέπεια να το κουβαλάς σε όλη σου τη ζωή. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να σηκωθείς να φύγεις», ανέφερε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ