‘Βόμβα’ από τον Βαγγέλη Περρή για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο

0
95

Στην εκπομπή της Αννίτα Πάνια ήταν καλεσμένος ο Βαγγέλης Περρής, ο οποίος αναφέρθηκε και στις αποκαλύψεις για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο. Επίσης, σε μια νέα αποκάλυψη για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, προέβη ο δικηγόρος ενός εκ των θυμάτων του, Απόστολος Λύτρας.

«Για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο όλοι νιώσαμε αμήχανα γιατί τον είχαμε βάλει στο σπίτι μας. Κι είναι μια μικρή προδοσία ένας άνθρωπος που γελάς μαζί του, μετά να αποκαλύπτεται ότι το γέλιο το χρησιμοποίησε για άλλους λόγους.

Θα έπρεπε με την ίδια γενναιότητα και ο ίδιος ο πρωταγωνιστής και οι πέριξ να βγουν και να πουν εμείς είμαστε, κάναμε λάθος. Αυτή η κάλυψη δίνει την ευκαιρία στο επόμενο να τον ξανακάνει το λάθος και το λάθος του δεν θα το πληρώσει ο ίδιος, θα το πληρώσει ένας άνθρωπος που δεν φταίει» είπε ο Βαγγέλης Περρής.

«Το περιβάλλον του έχει καθήκον να τον βγάλει στη σέντρα, να τον αποκαλύψει και έτσι θα το σκεφτεί πολύ περισσότερο ο επόμενος. Κι αν το σκεφτεί ο επόμενος, θα γλιτώσει ένας άνθρωπος. Αυτό πιστεύω εγώ» κατέληξε ο Βαγγέλης Περρής.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ