‘Βόμβα’: Πως ‘εμπλέκεται’ ο Γιάννης Πλούταρχος στο θρίλερ με το θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα;

0
51

Νέα αποκάλυψη στην υπόθεση των τριών νεκρών παιδιών στην Πάτρα είχαμε  στην οποία ακούστηκε το όνομα του Γιάννη Πλούταρχου, με αφορμή μία συναυλία του τραγουδιστή στο στάδιο της Παναχαϊκής, αφότου είχε φύγει από τη ζωή η Ίριδα.

Οι δύο γονείς των παιδιών είχαν βρεθεί στη συναυλία του γνωστού τραγουδιστή με σκοπό να τον συναντήσουν και να ζητήσουν τη βοήθειά του για τη διοργάνωση συναυλίας, ώστε να βοηθήσουν το τρίτο παιδί τους, την Τζωρτζίνα, που ήταν ήδη ΑμεΑ και έχριζε στήριξης.

Η πλευρά του Πλούταρχου δεν είχε αντιδράσει μέχρι τώρα. Όμως όπως ξεκαθάρισε ο διοργανωτής Άκης Ευαγγέλου, μιλώντας στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι», οι γονείς δεν ήρθαν σε επαφή ούτε με τον ίδιο, αλλά ούτε και με τον καλλιτέχνη, για να κάνουν κάποιο σχετικό αίτημα.

«Στη συγκεκριμένη συναυλία στην Πάτρα, σε εμάς και σε εμένα προσωπικά δεν είχε έρθει κανένας. Δεν ισχύει κάτι τέτοιο και εμένα δε με προσέγγισε κανένας ποτέ, αλλά ούτε και συνεργάτη μου. Δεν τους έχω δει ποτέ.

Απλά ξέρω ότι ήταν στη συναυλία από τις αναρτήσεις τους. Δεν ήρθαν ποτέ σε εμένα, ούτε σε συνεργάτη ούτε στο Γιάννη Πλούταρχο, ούτε σε κανέναν», δήλωσε ο κ. Ευαγγέλου ξεκαθαρίζοντας το τοπίο από την πλευρά του τραγουδιστή.

Την ίδια ώρα, πρόσωπο από το στενό περιβάλλον του ζευγαριού αποκάλυψε στην εκπομπή ότι το ζευγάρι πήγε στη συναυλία για να μιλήσει με τον Πλούταρχο, αλλά δεν κατάφεραν τελικά να τον συναντήσουν.

«Η Ρούλα και ο Μάνος είχαν πάει στη συναυλία του Γιάννη Πλούταρχου, με σκοπό να συναντήσουν τότε είτε τον τραγουδιστή, είτε κάποιον από τους διοργανωτές. Στόχος τους ήταν να έχουν μια συνομιλία μαζί του, προκειμένου να του ζητήσουν να γράψει και να ερμηνεύσει ένα τραγούδι για τη Τζωρτζίνα ή να πραγματοποιήσει μια συναυλία προκειμένου τα έσοδα να πήγαιναν σε παιδιά με ειδικές ανάγκες».

Και συνέχισε: «Ωστόσο, δεν κατάφεραν να έρθουν σε επαφή με τον τραγουδιστή λόγω Covid. Μάλιστα, πριν πάνε στη συναυλία είχαν στείλει μηνύματα στο Instagram του Γιάννη Πλούταρχου και του γιου του για αυτό το λόγο, τα οποία δε διαβάστηκαν και δεν απαντήθηκαν ποτέ», δήλωσε χαρακτηριστικά το ίδιο πρόσωπο.

europost.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ