Χάος στο νοσοκομείο «Αλεξάνδρα» – Κόρη ασθενούς τα έκανε «γυαλιά – καρφιά» και επιτέθηκε στο προσωπικό

0
104

Απίστευτο σκηνικό έλαβε χώρα το πρωί της Παρασκευής στο νοσοκομείο «Αλεξάνδρα», όταν κόρη ασθενούς μπήκε στο νοσοκομείο σε κατάσταση υστερίας, επιτέθηκε σε νοσηλευτικό στη συνέχει έσπασε ότι βρέθηκε μπροστά της. Η γυναίκα λίγη ώρα αργότερα συνελήφθη, ενώ η ΠΟΕΔΗΝ έκανε καταγγελία για το περιστατικό.

Σύμφωνα με όσα καταγγέλλει η ΠΟΕΔΗΝ, όλα ξεκίνησαν όταν γυναίκα ασθενής της γυναικολογικής κλινικής μεταφέρθηκε στην ανάνηψη για πιο αυξημένη παρακολούθηση.

Η κόρη της, η οποία επισκέφθηκε τη γυναικολογική κλινική για να δει την ασθενή όταν έμαθε για την εν λόγω απόφαση τα έκανε «γυαλιά καρφιά». Λέγοντας μάλιστα ότι είναι δημοσιογράφος απειλούσε το προσωπικό επικαλούμενη φίλους της πολιτικούς που γνωρίζει ονομαστικά, όπως έλεγε. Κτύπησε με γλάστρα στο κεφάλι μία συνάδελφος μαία. Έσπαγε ότι έβρισκε μπροστά της. Πέταγε αντικείμενα στο προσωπικό.

 

Η Αστυνομία εκλήθη στο σημείο και συνέλαβε τη γυναίκα, ωστόσο δεν υπεβλήθη σε βάρος της μήνυση από το νοσοκομείο παρά μόνο από γιατρούς που δέχθηκαν επίθεση.

«Γι άλλη μια φορά αναδεικνύεται η ελλιπής φύλαξη στα νοσοκομεία λόγω οικονομικής δυσπραγίας να προσλάβουν φύλακες.και έλλειψης θεσμικού πλαισίου για προσλήψεις συμβασιούχων.

 

Τα άτομα αυτά εκμεταλλεύονται την άρνηση των διοικήσεων να υποβάλλουν μηνύσεις ρίχνοντας το μπαλάκι στους εμπλεκόμενους συναδέλφους που φοβούνται τη στοχοποίηση», αναφέρει η ΠΟΕΔΗΝ και ζητεί περιπολίες αστυνομικών έξω από τα νοσοκομεία.

ethnos.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ