Δύσκολη νύχτα για την οικογένεια Μητσοτάκη: Συλλήψεις και επεισόδια έξω από το σπίτι του πρωθυπουργού

0
110

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το σπίτι του Κυριάκου Μητσοτάκη, πραγματοποίησαν το απόγευμα της Πέμπτης 7 Ιουλίου υγειονομικοί υπάλληλοι που έχουν μπει σε αναστολή.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά τη διαμαρτυρία έξω από το σπίτι του πρωθυπουργού, έγιναν προσαγωγές και οι υγειονομικοί οδηγήθηκαν στη ΓΑΔΑ.

Οι υγειονομικοί έφτασαν με πούλμαν έξω από το σπίτι του πρωθυπουργού και κατέβηκαν με πανό, φωνάζοντας συνθήματα κατά των αναστολών και της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού.

«Μας προσήγαγαν στη ΓΑΔΑ 50 υγειονομικούς, για να γίνει εξακρίβωση στοιχείων. Δεν υπάρχει κάποια κατηγορία, δεν βλάψαμε κάποιον. Μια ειρηνική διαμαρτυρία ήταν, λίγων λεπτών. Μας μετέφεραν εδώ προκειμένου να διαπιστώσουν ποιοι είμαστε, νομίζω όμως μας ξέρουν εδώ και 11 μήνες» είπε ο γιατρός Γιώργος Νταλιάνης και πρόσθεσε «η συμπεριφορά των αστυνομικών είναι διακριτική, και αυτοί εντολές εκτελούν. Αλλά τέτοια κινητοποίηση ούτε με τη 17 Νοέμβρη ή με κάποια άλλη τρομοκρατική οργάνωση, δεν θυμάμαι να έχει γίνει».

«Κάναμε μια ειρηνική δράση έξω από το σπίτι του πρωθυπουργού και έχει μαζευτεί η μισή αστυνομική δύναμη Αττικής» ανέφερε ένας γιατρός.

Υπενθυμίζουμε ότι από λίγες ημέρες είχαν γίνει αντίστοιχες διαμαρτυρίες και έξω από το σπίτι του Υπουργού Υγείας Θάνου Πλεύρη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ