Το μεγάλo μuστικό που πήρε μαζί στον τάφo της η Ντίνα Κώνστα-Δεν ήθελε να το μάθει κανένας

0
113

Η Ντίνα Κώνστα, που άφησε το δικό της στίγμα, σε θέατρο και τηλεόραση, με τον ρόλο της Ντένης Μαρκορά να μένει στην ιστορία, “έφυγε” σε ηλικία 83 ετών, παίρνοντας μαζί της ένα μυστικό.

 

Πολλοί ήταν αυτοί, φίλοι, συνεργάτες και θαυμαστές, που θέλησαν να την αποχαιρετήσουν δημόσια, κατακλύζοντας το διαδίκτυο με τα μηνύματά τους, ενώ και το Mega έφερε στο φως της δημοσιότητας κάποιες νέες λεπτομέρειες σχετικά με την ταφή της, ενώ νωρίτερα έκανε ένα αφιέρωμα για να την αποχαιρετήσει, στο οποίο την παρουσίασε μέσα από τους ρόλους που λατρεύτηκε από το κοινό.

Οι ρόλοι που άφησαν εποχή ήταν ως Ντένη Μαρκορά στους «Δύο Ξένους» και ως Γιολάντα Ραγιά στο «Δις Εξαμαρτείν», ενώ είχε συμμετάσχει και στις ξεκαρδιστικές «Τρεις Χάριτες» ως θεία Νταϊάνα.

Η επιθυμία της Ντίνας Κώνστα
Όπως ανέφερε η δημοσιογράφος Αναστασία Τσιβγούλη στο μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Mega, επιθυμία της ηθοποιού ήταν, μετά τον θάνατό της, να αποτεφρωθεί και όχι να ταφεί.

 

Επίσης, επιθυμία των οικείων της, η οποία θα εκφραστεί μέσα από μία ανακοίνωση που θα εκδώσει το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών, είναι όσοι θέλουν, αντί στεφάνων, να καταθέσουν χρήματα για το ΣΕΗ.

Το μεγάλο μυστικό που ήθελε να πάρει μαζί της η Ντίνα Κώνστα
Η Ντίνα Κώνστα, ωστόσο, είχε κι ένα μυστικό, που δεν ήθελε να μάθει κανείς, σύμφωνα με το «Yes Magazine», αλλά δεν τα κατάφερε.

Η ηθοποιός, για πολύ καιρό, είχε καταφέρει να μη μάθει κανείς για την άνοια, από την οποία και έπασχε.

 

Μπορεί να έγινε γνωστό το μυστικό της, αλλά αυτό που πέτυχε, τουλάχιστον, ήταν να μη συζητηθεί ιδιαίτερα, όσο βρισκόταν εν ζωή, που εν μέρει αποτελεί επιτυχία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ