Δείτε τι κατέθεσε η σύζυγος του Πέτρου Φιλιππίδη. Επτά καταθέσεις υπέρ του

0
92

Ο Πέτρος Φιλιππίδης εδώ και λίγες ώρες ζει δύσκολες στιγμές καθώς του ασκήθηκε ποινική δίωξη για βιασμό και δύο απόπειρες.

Οι δύο απόπειρες βιασμού που βαρύνουν πλέον τον ηθοποιό, σύμφωνα με τις καταγγελίες, τελέστηκαν το 2010 και το 2014 με τις παθούσες να υποστηρίζουν πως ήρθαν αντιμέτωπες με βίαιες πράξεις του ελεγχόμενου, ενώ βρέθηκαν μαζί του για επαγγελματικούς λόγους.

Στη μία περίπτωση, που αφορά το έτος 2010, ο κατηγορούμενος ηθοποιός φέρεται να απομόνωσε τη συνάδελφό του στο καμαρίνι του και μέσω έντονων χτυπημάτων την κακοποίησε σεξουαλικά, ενώ στη δεύτερη περίπτωση, το 2014, η παθούσα κλειδώθηκε από τον δράστη μέσα στο αυτοκίνητο του σε ερημική τοποθεσία το Ψυχικό όπου ήρθε αντιμέτωπη με έντονα βίαιη συμπεριφορά. Η γυναίκα, επίσης γνωστή ηθοποιός, καταγγέλλει ότι μετά από επαγγελματική συνάντηση που είχε με τον κατηγορούμενο αποδέχθηκε την προσφορά του να την πάει στο σπίτι της με το αυτοκίνητο του.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής «Το πρωινό» επτά μάρτυρες έχουν καταθέσει στοιχεία κατά των γυναικών που καταγγέλλουν τον ηθοποιό. Ανάμεσα σε αυτούς και η σύζυγος του ηθοποιού, Ελπίδα Νίνου η οποία στην κατάθεσή της ανέφερε ότι για μία από τις καταγγέλλουσες γνωρίζει το κίνητρό της για να προχωρήσει σε καταγγελία όπως και τι ζητούσε από τον Πέτρο Φιλιππίδη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here