Φιλιππίδης: Η τηλεοπτική συνέντευξη που ετοιμάζεται να δώσει και η αγωγή κατά της Παπαχαραλάμπους

0
218

Στην αντεπίθεση ετοιμάζεται να περάσει ο Πέτρος Φιλιππίδης, ο οποίος φέρεται να είναι σίγουρος πως σύντομα η αίτηση αποφυλάκισης που έχει καταθέσει, θα γίνει δεκτή.

Με τους δικηγόρους του συνεχώς στο πλευρό του, τόσο ο ίδιος όσο και η σύζυγός του, Ελπίδα Νίνου, ετοιμάζουν μία σειρά κινήσεων που στόχο έχουν όχι μόνο να αθωώσουν τον ηθοποιό και να «καθαρίσουν» το όνομά του από τις κατηγορίες βιασμού και απόπειρας βιασμού που τον βαραίνουν, αλλά επιπλέον να τον κάνουν ξανά συμπαθή στα μάτια του κοινού.

Η πρώτη κίνηση αφορά στην πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη του Πέτρου Φιλιππίδη μέσα από τη φυλακή, την οποία όπως έγραψε το Dailymedia, θα εξετάσουν εκτενώς οι δικηγόροι του πριν προβληθεί τηλεοπτικά. Ο ίδιος έχει… ρίξει σήμα πως θέλει να μιλήσει δημόσια και να δώσει τη δική του εκδοχή των γεγονότων, με τα κανάλια να σφάζονται κυριολεκτικά για το ποιο θα καταφέρει να εξασφαλίσει τη συνέντευξη.

Να σημειωθεί πως σημαντικότατο ρόλο στην επιλογή του Φιλιππίδη και των δικηγόρων του θα παίξει ο δημοσιογράφος που θα βάλει μπροστά ο κάθε τηλεοπτικός σταθμός.

Η δεύτερη κίνηση, αφορά στην κατά μέτωπο επίθεση σε μία εκ των γυναικών που τον κατήγγειλαν, με την οποία ο Φιλιππίδης είχε υποστηρίξει πως διατηρούσε σχέση 6 μηνών. Ο λόγος για την Άννα – Μαρία Παπαχαραλάμπους, η οποία σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Spirto αναμένεται να δεχτεί αγωγή από τον Πέτρο Φιλιππίδη και τη σύζυγό του, Ελπίδα Νίνου για όσα υποστήριξε σε βάρος του.

-παπαχαραλαμπους

Να σημειωθεί πως τα λεγόμενα του Φιλιππίδη περί εξωσυζυγικής του σχέσης με την Παπαχαραλάμπους είχε επιβεβαιώσει και η Ελπίδα Νίνου, η οποία υποστήριξε πως γνώριζε πως ο σύζυγός της συvευρισκόταν με την ηθοποιό.

Όπως φαίνεται, οι δύο πλευρές θα λύσουν τις μεταξύ τους διαφορές στα δικαστήρια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ