Γλώσσα αχνιστή με μουστάρδα

0
414

Ένα γρήγορο και υγιεινό πιάτο για μικρούς και μεγάλους από το mamafagito.gr

Υλικά
4 φιλέτα γλώσσας
2 κ.σ. μουστάρδα
3 πατάτες
2 καρότα
1 κρεμμύδι
1 λεμόνι
Ελαιόλαδο
Αλάτι & πιπέρι
Νερό
Άνηθος

Εκτέλεση
Βάλτε σε μια μεσαία κατσαρόλα μπόλικο νερό να βράσει. Καθαρίστε και κόψτε τις πατάτες σε φέτες .Μόλις βράσει το νερό, αλατίστε και ρίξτε τις πατάτες και τα καρότα. Βράστε μέχρι να μαλακώσουν.
Παράλληλα, κόψτε το κρεμμύδι σε φέτες και βάλτε το σε ένα αντικολλητικό τηγάνι μαζί με 1 ποτήρι νερό σε μέτρια φωτιά. Μόλις πάρει βράση, αλατοπιπερώστε και βάλτε τις γλώσσες και 2 κ.σ. ελαιόλαδο. Αφήστε τις να αχνιστούν για 5 λεπτά. Βγάλτε τις από το τηγάνι και προσθέστε τη μουστάρδα και το χυμό λεμονιού. Αφήστε να πάρουν μια βράση, προσθέστε το ψάρι και τις πατάτες και αφήστε άλλα 3 λεπτά ανακατεύοντας απαλά προσέχοντας μην σπάσετε το ψάρι.
Μόλις δέσει η σάλτσα, κατεβάστε από τη φωτιά και ρίξτε άνηθο.
Έτοιμο!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ