Η αλήθεια για τον θάνατο της Φώφης – Γιατί το ανακοινωθέν του θανάτου δεν είχε λεπτομέρειες.

0
161

Ήταν πολύ άσχημη η κατάσταση της Φώφης Γεννηματά τις τελευταίες εβδομάδες και μη αναστρέψιμη.

Η ίδια γνώριζε με κάθε λεπτομέρεια την κατάσταση της υγείας της και οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι γιατροί ήταν πολύ ξεκάθαροι μαζί της κατόπιν δικής της πίεσης.
Και το πρόβλημα ίσως να είχε ξεκινήσει λίγο νωρίτερα απ’ ότι γνωρίζαμε οι υπόλοιποι. Διαβάσατε και ακούσατε με πολλές λεπτομέρειες – ίσως περισσότερες απ΄όσες θα έπρεπε – για το τέλος της μαχήτριας πολιτικού.

Πολλοί αναρωτήθηκαν γιατί δεν υπήρξαν περισσότερες λεπτομέρειες στο ιατρικό ανακοινωθέν του θανάτου της όπως για παράδειγμα το ηπατικό κώμα στο οποίο περιήλθε το τελευταίο 24ωρο. Η απάντηση είναι πολύ απλή:

Οι γιατροί με επικεφαλής την κυρία Κοτανίδου εντός του Ευαγγελισμού σεβάστηκαν την οικογένεια και κυρίως τα τρία παιδιά της Φώφης Γεννηματά καθώς τα δύο από τα τρία είναι στην πολύ ευαίσθητη ηλικία των 15 και των 17 ετών.
Γνωρίζω και εγώ τις τραγικές λεπτομέρειες αλλά δεν είναι η ώρα να της γράψω… Πάντως οι γιατροί πράγματι έκαναν ότι μπορούσαν εφαρμόζοντας ακόμη και θεραπείες που μόλις έχουν ξεκινήσει στο εξωτερικό και θεωρούνται επαναστατικές. Ήταν όμως τόσο προχωρημένο το πρόβλημα που δεν μπορούσαν να γίνουν πολλά παρά μόνο παρηγορητική αγωγή και γι’ αυτό η Φώφη Γεννηματά παρέμεινε μέχρι και το τέλος της ζωής της στον «Ευαγγελισμό».

Οι οικείοι της ήταν πάντως ενήμεροι για όλες τις λεπτομέρειες του τέλους και είχαν έστω τον ελάχιστοι χρόνο να προετοιμαστούν. Δυστυχώς αυτή η ασθένεια όταν σε νικήσει στα παίρνει όλα…
Τώρα βέβαια τα βλέμματα στο ΚΙΝΑΛ στρέφονται στην επόμενη μέρα με τα πρώτα προγνωστικά να δίνουν σκληρό ντέρμπι μεταξύ Παπανδρέου και Λοβέρδου στο δεύτερο γύρο για την νέα ηγεσία στο Σοσιαλιστικό κόμμα.

nassosblog.gr

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ