Νίκος Κουρής: Βάζει τέλος στο «σίριαλ» με το τεστ DNA για τον Μίκη Θεοδωράκη

0
50

Μίκης Θεοδωράκης: Ο Νίκος Κουρής δεν υποβλήθηκε σε τεστ DNA, επειδή δεν προσήλθε η Μαργαρίτα Θεοδωράκη, για να αποδειχθεί αν είναι γιος του Μίκη Θεοδωράκη, τονίζοντας ωστόσο πως είναι σίγουρος ότι είναι γιος του μεγάλου μουσικοσυνθέτη.

Ο Νίκος Κουρής σχολίασε την απόφαση της Μαργαρίτας Θεοδωράκη να μην προσέλθει για τη διενέργεια του τεστ DNA, με τον ίδια να βάζει τελεία σε όλη αυτή την υπόθεση, μιλώντας στον ALPHA.

«Να πω ότι περιουσία δικιά μας ήταν οι αρχές με τις οποίες με μεγάλωσε ο Γιάννης ο Κουρής, είναι το χαμόγελο της μητέρας μου, την οποία μνημονεύει και η Μαργαρίτα στο βιβλίο της και σας προτρέπω να το διαβάσετε. Ο Μίκης είχε πει γι’ αυτό το βιβλίο ότι είναι μια αποκάλυψη. Να ζητήσω συγγνώμη από τους εκατομμύρια φίλους του Μίκη που έγινα πρωταγωνιστής άθελά μου σε μια τέτοια ιστορία. Πιστεύω ότι ο κόσμος έχει κουραστεί και θα το τελειώσω εδώ σήμερα, όλο αυτό. Δε θα ξανασχοληθώ, να ηρεμήσω και να αφιερωθώ σε αυτό που ήθελε και ο Μίκης Θεοδωράκης, τη διάδοση του έργου του», επεσήμανε.

Όσον αφορά τη διαθήκη του Μίκη Θεοδωράκη, πρόσθεσε: «Έπρεπε να με αναφέρει ως “Θεοδωράκη” στη διαθήκη γιατί διαφορετικά δε θα μπορούσαν να την προσβάλλουν. Η ταυτότητά μου γράφει Κουρής γι΄αυτό και έχει βάλει το “Θεοδωράκης” σε παρένθεση. Πιστεύω ότι αν ερχόταν η Μαργαρίτα σήμερα, θα είχε τελειώσει αυτό το ζήτημα και εγώ δε θέλω να ξανασχοληθώ. Δε θα επαναληφθεί η διαδικασία. Είμαι σίγουρος ότι είμαι γιος του Μίκη απλά ήθελα να το αποδείξω σε όσους αμφιβάλλουν. Όσα αναφέρει στη διαθήκη του μου φτάνουν και μου περισσεύουν».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ