Η μπηχτή για την “άλλη κόρη” του Βοσκόπουλου από την πρώην σύζυγό του

0
486

Ο Τόλης Βοσκόπουλος έφυγε από τη ζωή το πρωί της Δευτέρας και όλη η Ελλάδα θρηνεί για την απώλεια του σπουδαίου μας ερμηνευτή. Η Τζούλια Παπαδημητρίου, πρώην σύζυγος του τραγουδιστή, με την οποία ο Τόλης Βοσκόπουλος ήταν ζευγάρι από τα μέσα της δεκαετίας του ’80 μέχρι το 1995, μίλησε στο debater.gr και τον Λάζο Μαντικό.

«Τι να πω… Ένας θάνατος είναι μία πολύ άσχημη είδηση, εγώ το έχω περάσει άλλωστε με τον αδερφό μου που ήταν πάρα πολύ μικρός όταν έφυγε», λέει η Τζούλια Παπαδημητρίου.

Στην ερώτηση «Θέλατε να του πείτε κάτι από την ψυχή σας και δεν προλάβατε;», η Τζούλια Παπαδημητρίου απαντά: «Ξέρω ότι μ’ αγάπησε πάρα πάρα πολύ ο Τόλης και τον αγάπησα και εγώ. Ξέρω πολύ καλά ότι με εκτιμούσε. Ξέρω πολύ καλά τι ήταν ο Τόλης, Ξέρω πως αγαπούσε και τη Χαρά που ήταν η κόρη του. Ξέρω ότι θα περάσουν τώρα δύσκολα και η οικογένεια του, η γυναίκα του και η μία του κόρη, αλλά θα περάσει και η κόρη του η άλλη, να είστε σίγουρος γι’ αυτό. Οπότε καλύτερα να μη λέμε πολλά λόγια σε αυτές τις περιπτώσεις η σιωπή είναι το καλύτερο πράγμα».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ