Η Σοφία Καρβέλα μιλά για τον εθισμό της στο αλκοόλ

0
409

Στις 9 Σεπτεμβρίου 2008, η Σοφία Καρβέλα πήρε μια από τις μεγαλύτερες και πιο σημαντικές αποφάσεις στη ζωή της.Αποφάσισε να κόψει οριστικά το αλκόολ.

Η κόρη της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα είχε μιλήσει στο παρελθόν για τον αλκοολισμό αλλά και για τις κρίσεις πανικού που αντιμετωπίζει.

Σήμερα, η Σοφία Καρβέλα κλείνει 12 χρόνια νηφαλιότητας και αποφάσισε να κάνει μια συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Σήμερα είναι 12 χρόνια που ζω νηφάλια. Αυτό σημαίνει ότι επιβίωσα στην καραντίνα (με όλα όσα ήρθαν μαζί με αυτή) χωρίς κανένα ποτό, χωρίς να με συλλάβουν για επίθεση και αρχίζοντας μια επιχείρηση. Εάν με το να ξεφεύγεις από την πραγματικότητα σε έχει μπλοκάρει από το να τη ζεις, προτείνω ανεπιφύλακτα να σκεφτείς να σταματήσεις και να μυρίσεις τα λουλούδια και τη βρωμιά που βγάζουν. Ελπίζω αυτό να βγάζει νόημα… Ευγνώμων για τους ανθρώπους εκεί έξω που μου έδειξαν ότι μπορεί να συμβεί και πολλή αγάπη σε εκείνους που ακόμη αγωνίζονται» έγραψε η Σοφία Καρβέλα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ