Κανελόνια με σπανάκι και ανθότυρο

Μια συνταγή του mamafagito.gr με ξεχωριστή γεύση!

Υλικά
400 γρ. ανθότυρο
10 κανελόνια
500 γρ. σπανάκι
2 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα
2 κ.σ. άνηθο, ψιλοκομμένο
4 κ.σ. βούτυρο
200 γρ. κρέμα γάλακτος
2 αυγά
Αλάτι
Πιπέρι

Εκτέλεση
Αρχικά πλένουμε, καθαρίζουμε και ζεματάμε το σπανάκι. Το στύβουμε και το χοντροκόβουμε. Στην συνέχεια, ζεσταίνουμε 3 κουταλιές της σούπας βούτυρο και σοτάρουμε το σπανάκι με τα κρεμμυδάκια, μέχρι να μαραθούν και να βγάλουν τα υγρά τους. Αποσύρουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε τον άνηθο και το ανθότυρο, κομματιασμένο.Έπειτα, χτυπάμε το ένα αυγό με αλατοπίπερο και το προσθέτουμε στο μείγμα με το σπανάκι και το ανθότυρο. Γεμίζουμε με το μείγμα αυτό τα κανελόνια και τα βάζουμε σε βουτυρωμένο ταψί. Ψήνουμε για 45 με 50 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν. Τέλος, χτυπάμε το δεύτερο αυγό με την κρέμα γάλακτος  και περιχύνουμε τα κανελόνια.

Καλή όρεξη!

Σχετικά άρθρα

Σχόλια

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Social

2,687ΥποστηρικτέςΚάντε Like
144ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
383ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
spot_img

Πρόσφατα