Θα φτιάξουμε μπάρες αλλά θα είναι αλμυρές!
Σήμερα το mamafagito.gr μοιράζεται μαζί σας τη συνταγή για το καλύτερο αλμυρό σνακ που έχετε δοκιμάσει ποτέ.
Υλικά
1 μικρή ντομάτα, τριμμένη
50 γρ. τυρί τριμμένο
100 γρ. νιφάδες βρώμης
30 γρ. ελαιόλαδο
1 κ.γ. ρίγανη
½ κ.γ. βασιλικό
2 κ.σ. ηλιόσπορους
Εκτέλεση
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200 βαθμούς στον αέρα. Σε ένα τετράγωνο ή μακρόστενο ταψάκι απλώνουμε αντικολλητικό χαρτί. Σε ένα μπολ βάζουμε όλα τα υλικά και ανακατεύουμε. Μεταφέρουμε το μείγμα στο ταψάκι και πιέζουμε πάρα πολύ καλά. Ψήνουμε για 30-35 λεπτά. Μόλις κρυώσει η ζύμη κόβουμε σε μακρόστενα κομμάτια και απολαμβάνουμε!