Νέα βόμβα στον καλλιτεχνικό χώρο! Τέταρτος ηθοποιός κατηγορούμενος για βιασμό

0
16

Νέα βόμβα στον καλλιτεχνικό χώρο, καθώς ένας ακόμη ηθοποιός κατηγορείται για βιασμό.

Πιο συγκεκριμένα, ο εισαγγελέας Πρωτοδικών, Κώστας Σπυρόπουλος άσκησε σε βάρος γνωστού ηθοποιού ποινική δίωξη για βιασμό, αδίκημα που ο κατηγορούμενος φέρεται να τέλεσε το 2020.

Το αδίκημα για το οποίο ασκήθηκε η δίωξη, φέρεται να έχει τελεστεί το έτος 2020, ενώ ο φάκελος της εν λόγω υπόθεσης διαβιβάστηκε στην εισαγγελία Πρωτοδικών από το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών.

Ο συγκεκριμένος ηθοποιός έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό κυρίως μέσω θεατρικών παραστάσεων.

Στο πλαίσιο της έρευνας, ο Εισαγγελέας κάλεσε τον ελεγχόμενο ηθοποιό με την ιδιότητα του υπόπτου τέλεσης αξιόποινης πράξης, εκείνος ωστόσο αρνήθηκε την αποδιδόμενη σε αυτόν πράξη και υποστήριξε πως υπήρχε η συναίνεση της καταγγέλλουσας.

Ωστόσο, ο Εισαγγελέας με βάση το σύνολο του αποδεικτικού υλικού άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη και η δικογραφία ανατέθηκε σε ανακριτή, ενώπιον του οποίου ο κατηγορούμενος ηθοποιός θα κληθεί σε απολογία.

Την ίδια ώρα, προσδιορίστηκε και η πρώτη δίκη για το ελληνικό #metoo. Στις 12 Ιανουαρίου 2022, στο εδώλιο του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας θα καθίσει ο προπονητής της ιστιοπλοΐας, ο οποίος έχει κριθεί προσωρινά κρατούμενος για την πράξη του βιασμού σε βάρος ανήλικης μαθήτριας.

fthis.gr

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here