Ο γυναικολόγος της Κατερίνας Στικούδη αποκαλύπτει λεπτομέρειες από την ώρα του τοκετού!

0
130

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Κατερίνα Στικούδη, αφού έφερε στον κόσμο το πρώτο της μωράκι καρπό του ερωτά της με τον Βαγγέλη Σερίφη.

Η γνώστη τραγουδίστρια και παρουσιάστρια γέννησε το απόγευμα της Κυριακής ένα υγιέστατο αγοράκι, το οποίο ολοκλήρωσε την ευτυχία του ζευγαριού.

Το πρωί της Δευτέρας ο γυναικολόγος της Κατερίνας Στικούδη, Ιωάννης Φρουδαράκης, μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και έδωσε όλες τις λεπτομέρειες για τον τοκετό της.

«Πήγαν όλα καλά, γέννησε ένα αγοράκι υγιέστατο 3,300 κιλά και 54 εκατοστά ύψος. Η Κατερίνα είναι μια χαρά. Είχε έναν σχετικά δύσκολο τοκετό. Ήταν βέβαια πολύ συγκεντρωμένη και πολύ συνεργάσιμη με ψυχραιμία γιατί χρειάστηκε και η δική της βοήθεια. Εκεί βασιζόμαστε άλλωστε και εμείς όταν κάνουμε έναν τοκετό, στη βοήθεια της γυναίκας. Η Κατερίνα είναι μια χαρά, πολύ χαρούμενη, έζησαν αυτή την εμπειρία μαζί με τον σύζυγό της. Ήταν μαζί της όλη την ώρα και στη διάρκεια του τοκετού και στην προετοιμασία. Ήταν διαρκώς μαζί της και την ενθάρρυνε» είπε μεταξύ άλλων ο γιατρός της Κατερίνας Στικούδη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ