Πάτρα: Σοκάρουν τα βίντεο που δείχνουν την Τζωρτζίνα να υποφέρει

0
66

Στο θρίλερ της Πάτρας, τώρα, νέα ευρήματα αξιολογούν οι ιατροδικαστές, προκειμένου να εκδώσουν το τελικό τους πόρισμα για τις αιτίες θανάτου των τριών παιδιών.
Οι ιατροδικαστές αναμένεται να ζητήσουν άμεση εκταφή της Τζωρτζίνας, για να διαπιστωθεί ποιες φαρμακευτικές ουσίες είχε πάρει πριν φύγει από την ζωή.

Αναλύουν τα στοιχεία «καρμπόν»
Ασφυκτικός θάνατος, περίεργα επεισόδια και συμπτώσεις, κοινά στοιχεία, πέντε βίντεο που δείχνουν την 9χρονη Τζωρτζίνα να υποφέρει… Καταθέσεις γιατρών της Πάτρας που ενδέχεται να σβήσουν τους ισχυρισμούς της 33χρονης κατηγορούμενης Ρούλας Πισπιρίγκου και να φωτίσουν τις συνθήκες θανάτου της μικρής.

Τα σημεία ταύτισης στους θανάτους των παιδιών αναζητούν οι ιατροδικαστές αξιολογώντας από την αρχή τα νέα ευρήματα. Από την κεταμίνη που χορηγήθηκε στην 9χρονη Τζωρτζίνα μέχρι την πνευμονορραγία που διαπιστώθηκε από τις ιστολογικές εξετάσεις της Μαλένας.

«Τα αίτια μπορεί να είναι πολλά και διαφορετικά αλλά εδώ έχει μια ιδιαίτερη αξία και χρήζει ερμηνείας γιατί είναι το κοινό εύρημα και στο νεκροτομείο στο παιδί που είχε την κεταμίνη» δήλωσε ο ιατροδικαστής, Χαράλαμπος Κούτσης.

Άλλοι επιστήμονες όμως από τα ευρήματα στους θανάτους των άλλων δύο κοριτσιών βλέπουν ασφυκτικό θάνατο.

-Η πνευμονοραγγία που μπορεί να οφείλεται έχει κάποια σχέση;
Συνάδει πλήρως με ασφυκτικό θάνατο.. τέτοια ποσοστά που αγγίζουν το 90% των περιπτώσεων, απάντησε ο ιατροδικαστής, Γρηγόρης Λέων.

Την ίδια ώρα, οι ιατροδικαστές έχουν ζητήσει άμεση εκταφή της Τζωρτζίνας προκειμένου να συλλεχθούν τρίχες από το παιδί, για να διαπιστωθεί ποιες φαρμακευτικές ουσίες, πιθανόν δηλητηριώδεις, τις είχαν χορηγηθεί πριν φύγει από την ζωή.

Τα «περίεργα» επεισόδια της Τζωρτζίνας
Όπως αποκάλυψε στο κεντρικό δελτίο του MEGA, ο αστυνομικός συντάκτης των Νέων και του Βήματος Βασίλης Λαμπρόπουλος, στις καταθέσεις τους οι γιατροί της παιδιατρικής κλινικής του Ρίου, θα αναφερθούν στα εννέα «ύποπτα επεισόδια» που υπέστη η 9χρονη Τζωρτζίνα.

Σε περίεργα συμπτώματα όμως αναφέρονται και οι γιατροί που παρακολουθούσαν την μικρή στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο.

Σχεδόν 40 ημέρες μετά την προφυλάκιση της η Ρούλα Πισπιρίγκου, το μαγκάκι όπως την έχει αποκαλέσει ο δικηγόρος της, συνεχίζει να υποστηρίζει ότι δεν έχει κάνει κανένα κακό στα παιδιά της.

Μάλιστα μέσα από την φυλακή παρακολουθεί όσα λέγονται για την ίδια και τους θανάτους των τριών κοριτσιών, προχωρά σε εξώδικα όταν διαφωνεί με τις αποκαλύψεις που γίνονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ