Παύλος Χαϊκάλης: «Τέλος» για την παράσταση «ΝικοΤιτανικός»

0
127

Ο παραγωγός Κούλης Κωνσταντίνου αποφάσισε να διακοπεί προσωρινά η παράσταση, επικαλούμενος ένα πρόβλημα υγείας του  κυρίου Φλωρινιώτη

Μετά τον σάλο που έχει δημιουργηθεί σχετικά με το κοινό που έχει προσελκύσει, η θεατρική παράσταση «ΝικοΤιτανικός»  στην Κύπρο, αναστέλλεται προσωρινά.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Θάνου Βάγιου στον αέρα του «Πρωινού», ο παραγωγός Κούλης Κωνσταντίνου αποφάσισε να ανασταλεί η παράσταση, επικαλούμενος λόγους υγείας.

«Λάβαμε ενημέρωση από τον παραγωγό Κούλη Κωνσταντίνου, ο οποίος μας λέει ότι αποφασίστηκε από τους καλλιτέχνες και την παραγωγή να ανασταλεί η παράσταση. Επικαλείται κυρίως λόγους υγείας, ένα αναπνευστικό πρόβλημα του κυρίου Φλωρινιώτη. Η κυρία Φιλίνη για προσωπικούς λόγους δεν κατέβηκε καν στην Κύπρο, αλλά και δύο ακόμα άτομα από την παραγωγή. Επικαλείται ότι έπειτα από σύσκεψη μεταξύ τους, αποφασίστηκε από κοινού να ανασταλούν προς το παρόν οι παραστάσεις. Η ανακοίνωση λέει πως όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν, ο Νικοτιτανικός θα επιστρέψει», δήλωσε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος.

protothema.gr

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ