Πως θα φαίνεται καθαρό το σπίτι σας,ακόμη κι όταν δεν είναι

0
178

Έξυπνα κόλπα από το mamafagito.gr που θα σε γλιτώσουν από χρόνο αλλά και κόπο στο ζήτημα του συγυρίσματος.Το όφελος θα είναι πολύ μεγαλύτερο σε όλους τους τομείς.

1. Συμμαζεμένα ρούχα
Αν τακτοποιείς τα ρούχα που αλλάζεις την ίδια στιγμή που το κάνεις και δεν φορτώνεις στοίβες στο πάτωμα ή στην πολυθρόνα η ζωή σου θα είναι σίγουρα πιο εύκολη. Ξεχώρισε αμέσως όσα είναι για τα άπλυτα, όσα χρειάζονται αέρισμα ή τα αξεσουάρ που “μαζεύονται” άμεσα και η εικόνα του δωματίου θα είναι πιο καθαρή και σίγουρα πιο ξεκούραστη.

2.Διώξε τα περιττά
Οι στοίβες από τους λογαριασμούς και τα γράμματα που μαζεύονται σε χρόνο μηδέν, λειτουργούν με τον χειρότερο τρόπο για την “ηρεμία” του ματιού και την τάξη του σπιτιού. Ξεφορτώσου όσα δεν χρειάζεσαι και τα υπόλοιπα φρόντισε να τα αφήνεις σε ένα συγκεριμένο μέρος.Το mamafagito.gr σου προτείνει να τα βάζεις σε ένα όμορφο κουτί που κλείνει.

3.Πρόσεξε την είσοδο
Μπαίνοντας στο σπίτι, καλό είναι να υπάρχει έτοιμος χώρος για να κρεμάσεις το πανωφόρι σου, να τακτοποιήσεις τα παπούτσια σου, αλλά τα κλειδιά και τις τσάντες σου επίσης. Ένας καλόγηρος και μια ράγα για παράδειγμα, όπως επίσης ένα κουτάκι για να βάλεις τα μικροπράγματα, που όμως σίγουρα θέλει ένα ξεκαθάρισμα μια φορά τον μήνα.

4.Όχι άπλυτα πιάτα
Αν δεν έχεις πλυντήριο πιάτων φρόντισε να πλένεις το καθετί αμέσως μόλις το χρησιμοποιήσεις. Αν έχεις πλυντήριο ξέπλυνε τα πιάτα και φόρτωσε τον κάδο αμέσως μόλις σηκωθείς από το τραπέζι.Ένας άδειος νεροχύτης δημιουργεί την αίσθηση ενός καθαρού σπιτιού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here