” Έχει τύχει να μη με θέλει η πεθερά! “

0
162

Δείτε όλα όσα είπε η Νάντια Μπουλέ σε τηλεοπτική της συνέντευξή της.

Στην εκπομπή “Pop Up” και τη Φωτεινή Πετρογιάννη έδωσε συνέντευξη η Νάντια Μπουλέ, η οποία μίλησε και για την… πεθερά που δεν την ήθελε.

«Πιστεύω ότι με τη δουλειά μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα. Χρειάστηκε να πάρω απόσταση από την τηλεόραση για να ηρεμήσω. Πλέον αισθάνομαι πιο καλά από ποτέ. Κάποτε φορούσα ένα δαχτυλίδι και είχαν γράψει ότι παντρεύομαι. Δεν είναι στα άμεσα πλάνα ο γάμος. Είμαι πολύ καλά στην προσωπική μου ζωή, δεν κρύβομαι. Έχει τύχει να κολλήσω σε έντονες σχέσεις χωρίς να μπορούν να σταθούν στη ζωή.

Έχει τύχει να μη με θέλει πεθερά. Τώρα δόξα τω Θεώ Παναγία μου όλα είναι πολύ καλά. Στο παρελθόν είχα νιώσει ότι δεν ήθελε τίποτα γύρω από το αγόρι της, δεν είχαμε όμως συγκρούσεις γιατί εγώ δεν είμαι των συγκρούσεων. Όταν υπάρχει σύγκρουση απλά φεύγω, δεν μπαίνω σε αυτή τη διαδικασία.  Αλλά έχω νιώσει ότι δεν είμαι η καλύτερη… επιλογή. Έχω αντισταθεί στην ιδέα της οικογένειας, αλλά μεγαλώνοντας λες αν θες να το κάνεις πρέπει να το σκεφτείς», είπε μεταξύ άλλων η Νάντια Μπουλέ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here