” Μου μίλησε απότομα και έφυγα. Της έλειψα, όμως, και με ξαναπήρε.”

0
125

Ο floor manager Γιώργος Ασημινάκης μιλά για την παρεξήγηση που τον απομάκρυνε από την Ελένη Μενεγάκη. O Γιώργος Ασημινάκης, ο floor manager που όλοι πια ξέρουν, φωτίζει άγνωστα περιστατικά των τηλεοπτικών πλατό, μιλά για την παρεξήγηση που τον απομάκρυνε για λίγο από την Ελένη Μενεγάκη.

”Γνωριστήκαμε μέσω του Ανδρέα Μικρούτσικου. Έχει απαιτήσεις, αλλά είναι πολύ καλή παρουσιάστρια. Όταν, όμως, πρόκειται για δουλειά, μπορεί να γίνει πολύ σκληρή. Αν αγριέψει, δεν πρέπει να μιλήσει κανείς. Βέβαια, όταν τσατιστεί, τις περισσότερες φορές έχει δίκιο» λέει στο περιοδικό People.

Ωστόσο, υπήρξε μια περίοδος που παρεξηγήθηκαν και αποχώρησε από την εκπομπή της για δύο χρόνια. «Πάνω στη δουλειά μού έβαλε χέρι. Δυο τρεις φορές μου μίλησε απότομα και έφυγα. Της έλειψα, όμως, και με ξαναπήρε. Συνεργαζόμαστε πολλά χρόνια, από την εποχή του ΑΝΤ1, και δεν την αφήνω για κανένα λόγο. Έχουμε τρελή χημεία. Όπως δεν μπορώ εγώ χωρίς εκείνη, νομίζω, δεν μπορεί κι εκείνη χωρίς εμένα» αποκαλύπτει στο περιοδικό.

Δεν είναι λίγες οι φορές που ο Γιώργος παρότρυνε την Ελένη Μενεγάκη να αναλάβει τα ηνία της παρουσίασης ενός μεγάλου show. «Πιστεύω πως θα μπορούσε να το διαχειριστεί με μεγάλη επιτυχία. Την πρήζω, αλλά το σκέφτεται. Θεωρώ πως είναι κάτι που η Ελένη θα κάνει εξαιρετικά και θα έχει μεγάλη απήχηση στους τηλεθεατές. Ο κόσμος την αγαπάει, κάτι που βλέπω καθημερινά στην εκπομπή. Ό,τι αγγίζει γίνεται χρυσάφι. Αυτή την εποχή, πιστεύω πως είναι η μόνη που φέρνει λεφτά στην τηλεόραση”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here