Σαλάτα του Καίσαρα

0
63

ΥΛΙΚΑ

2 στήθη κοτόπουλου ψημένα και κομμένα σε λωρίδες
150γρ κρουτόν (συνταγή για σπιτικά κρουτόν εδώ)
1 μεγάλο μαρούλι
φλούδες παρμεζάνας
Για το ντρέσινγκ:

4 κ.σ ελαιόλαδο
1 κ.σ λεμόνι
1 κ.σ ξύδι
1 κ.γ μουστάρδα
λίγο αλάτι και πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Αλατοπιπερώνετε το κοτόπουλο και το ψήνετε στο γκριλ.
Αφού ψηθεί το κόβετε σε μικρά κομμάτια.
Αφού πλύνετε και κόψετε με το χέρι σας το μαρούλι σε κομμάτια, το τοποθετείτε σε μια σαλατιέρα.
Προσθέτετε τα κομμάτια κοτόπουλου.
Πασπαλίζετε με την παρμεζάνα.
Σε ένα μπολ χτυπάτε καλά τα υλικά για το ντρέσινγκ.
Περιχύνετε τη σαλάτα και σερβίρετε.

Καλή επιτυχία!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ