Σοκολατάκια ινδοκάρυδο

Ένα πολύ νόστιμο και γρήγορο γλυκάκι από το mamafagito.gr

Μία πολύ ωραία ιδέα για κέρασμα!

Υλικά

300 γρ. ινδοκάρυδο
1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
300 γρ. σοκολάτα γάλακτος ή μαύρη σοκολάτα

Εκτέλεση

Σε ένα μπολ βάζουμε το ινδοκάρυδο και το ζαχαρούχο γάλα και ανακατεύουμε καλά με το χέρι μέχρι τα δύο υλικά να ενωθούν καλά.
Πλάθουμε το μείγμα σε μπαλάκια. Τα τοποθετούμε τις σε αντικολλητικό χαρτί και τα βάζουμε στο ψυγείο για 15 λεπτά ώστε να σφίξουν.
Εν τω μεταξύ, λιώνουμε τη σοκολάτα είτε σε μπεν μαρί είτε στο φούρνο μικροκυμάτων. Βουτάμε τα μπαλάκια στη σοκολάτα, τα αφήνουμε πάνω σε αντικολλητικό χαρτί και στη συνέχεια στο ψυγείο ώστε να παγώσει η σοκολάτα.

Καλή επιτυχία από το mamafagito.gr

Προηγούμενο άρθροΣουφλέ μελιτζάνας
Επόμενο άρθροΚέικ βρώμης με φρούτα

Σχετικά άρθρα

Σχόλια

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Social

2,687ΥποστηρικτέςΚάντε Like
144ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
383ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
spot_img

Πρόσφατα