Σοκολατάκια ινδοκάρυδο

0
167

Ένα πολύ νόστιμο και γρήγορο γλυκάκι από το mamafagito.gr

Μία πολύ ωραία ιδέα για κέρασμα!

Υλικά

300 γρ. ινδοκάρυδο
1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
300 γρ. σοκολάτα γάλακτος ή μαύρη σοκολάτα

Εκτέλεση

Σε ένα μπολ βάζουμε το ινδοκάρυδο και το ζαχαρούχο γάλα και ανακατεύουμε καλά με το χέρι μέχρι τα δύο υλικά να ενωθούν καλά.
Πλάθουμε το μείγμα σε μπαλάκια. Τα τοποθετούμε τις σε αντικολλητικό χαρτί και τα βάζουμε στο ψυγείο για 15 λεπτά ώστε να σφίξουν.
Εν τω μεταξύ, λιώνουμε τη σοκολάτα είτε σε μπεν μαρί είτε στο φούρνο μικροκυμάτων. Βουτάμε τα μπαλάκια στη σοκολάτα, τα αφήνουμε πάνω σε αντικολλητικό χαρτί και στη συνέχεια στο ψυγείο ώστε να παγώσει η σοκολάτα.

Καλή επιτυχία από το mamafagito.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here