Στάθης Παναγιωτόπουλος: Δε θα εμφανιστεί στο δικαστήριο ο γνωστός παρουσιαστής

0
36

Δια πληρεξούσιων δικηγόρων θα δικαστεί ο Στάθης Παναγιωτόπουλος από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο για την πρώτη υπόθεση ανάρτησης ροζ- βίντεο.

Ο γνωστός παρουσιαστής δε θα εμφανιστεί στο δικαστήριο σε αντίθεση με την παθούσα, η οποία πρόκειται να καταθέσει για την τραυματική της εμπειρία.

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος κατηγορείται για το αδίκημα της «ανακοίνωσης δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αφορούν τη σεξουαλική ζωή φυσικών προσώπων».

«Δεν υπάρχει μετατροπή σε κακούργημα», λέει η δικηγόρος της καταγγέλλουσας
Η Αντιγόνη Πρίλη, δικηγόρος της καταγγέλλουσας, μίλησε στις κάμερες, τονίζοντας πως δεν υπάρχει μετατροπή σε κακούργημα.

«Περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει σήμερα. Με την εντολέα μου εμπιστευόμαστε τη δικαιοσύνη. Θερμή παράκληση, το έχω πει σε όλους σας, έχω αποστείλει δελτίο τύπου, σας παρακαλώ πάρα πολύ να μην καταγραφεί με κανέναν τρόπο.

Όπως βλέπετε, δεν είναι δίπλα μου και δεν θα τη δείτε δίπλα μου σε εξωτερικούς χώρους. Παρακαλώ θερμά, έχει κάνει έκκληση και η ίδια να μην καταγραφεί με κανέναν απολύτως τρόπο. Η πελάτισσά μου θέλει να καταδικαστεί για τις πράξεις τις οποίες ο κατηγορούμενος έχει κάνει σε βάρος της.

Η ψυχολογία της είναι πολύ δύσκολα, ειδικά σήμερα που η κοπέλα θα τον ξαναδεί, αν παραστεί αυτοπροσώπως. Δεν υπάρχει μετατροπή σε κακούργημα, επειδή από τον νόμο αυτό προβλεπόταν και στον προηγούμενο νόμο. Σήμερα είμαστε ενώπιον του πλημμελειοδικείου, από εκεί και πέρα το πλημμελειοδικείο θα κρίνει για όλα τα υπόλοιπα», είπε η δικηγόρος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ