Στον ανακριτή ο Πέτρος Φιλιππίδης

0
241

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες του nassosblog.gr, οι εισαγγελικές αρχές εστιάζουν, τώρα, σε αναφορές κατά του γνωστού ηθοποιού και θιασάρχη, ο οποίος καταγγέλλεται από γυναίκες συναδέλφους του για δυο απόπειρες βιασμού!

Μετά την υπόθεση Λιγνάδη, η οποία πλέον βρίσκεται στα χέρια της 19ης τακτικής ανακρίτριας, η εισαγγελία εστιάζει στις καταγγελίες που έχει λάβει από το ΣΕΗ. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι εισαγγελικές αρχές δίνουν προτεραιότητα σε τουλάχιστον δυο καταγγελίες κατά του Πέτρου Φιλιππίδη, για τις οποίες υπάρχει έδαφος προς έρευνα, αφού σε αυτές περιγράφονται κακουργήματα – δυο απόπειρες βιασμού – που δεν έχουν υποπέσει σε παραγραφή.

Την έρευνα για τις καταγγελίες σε βάρος του δημοφιλούς ηθοποιού διενεργεί ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Κων. Σπυρόπουλος.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανοίξει και ο κύκλος της εξέτασης μαρτύρων. Ακολούθως θα κληθούν και οι παθούσες και τελευταίος ο ηθοποιός. Μετά την αποτίμηση των στοιχείων που θα συγκεντρωθούν, η εισαγγελία θα αποφανθεί για το αν θα προχωρήσει ή όχι στην άσκηση ποινικής δίωξης. Σε περίπτωση πάντως που απαγγελθούν κατηγορίες σε βάρος του Π. Φιλιππίδη η δικογραφία θα διαβιβαστεί σε ανακριτή ενώπιον του οποίου ο ηθοποιός θα κληθεί να απολογηθεί. Πρόκειται για το πιο κρίσιμο στάδιο της έρευνας, καθώς αμέσως μετά ανακριτής και εισαγγελέας αποφασίζουν για την περαιτέρω ποινική μεταχείριση του κατηγορούμενου, αν δηλαδή θα οδηγηθεί ή όχι στη φυλακή.

Πάντως, όπως αναφέρουν καλά πληροφορημένες πηγές στα χέρια της εισαγγελίας βρίσκεται και μια ακόμη καταγγελία επίσης για απόπειρα βιασμού σε βάρος ενός ακόμη ηθοποιού. Και η καταγγελία αυτή εξετάζεται, προκειμένου να διαπιστωθεί η βασιμότητά της.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ