Βούρκωσε ο Λάκης Λαζόπουλος: “Τώρα είναι πιο δύσκολο γιατί το ξέρεις όλο”

0
353

Σε εκπομπή είχε μιλήσει παλιότερα ο Λάκης Λαζόπουλος, ο οποίος βουρκωμένος αναφέρθηκε στην απώλεια της συζύγου του, Τασούλας αλλά και στο βιβλίο που έγραψε για εκείνη.

Ιδιαίτερα συγκινημένος όταν πήγε η κουβέντα στην απώλειά της, ο ηθοποιός εξήγησε πόσο δύσκολο θα ήταν με τον κορονοϊό, αν ζούσε η σύζυγός του, η οποία είχε καρκίνο τα τελευταία χρόνια.

«Μόνο που σκέφτομαι πόσο εκατό φορές πιο δύσκολη θα είχε γίνει η κατάσταση, γιατί εμείς επειδή τον τελευταίο καιρό έπρεπε να πάμε στο εξωτερικό για να κάνουμε θεραπεία, δεν θα μπορούσαμε να πάμε. Δεν θα ήθελα να το είχε περάσει αυτή την δύσκολη περίοδο», είπε.

Για το βιβλίο που έγραψε για εκείνη, ανέφερε: «Τώρα είναι πιο δύσκολο γιατί το ξέρεις όλο. Όταν το ζεις, το ζεις αποσπασματικά. Όταν το γράψεις είσαι αναγκασμένος να θυμηθείς πολλά πράγματα, πιθανώς που και να μην τα ήθελες».

Ο Λάκης Λαζόπουλος μίλησε και για το αν πρόκειται να επιστρέψει σύντομα στην τηλεόραση. «Η απόφαση για να υπάρχει αυτού του είδους το γέλιο, αφορά τους ανθρώπους που ηγούνται στα κανάλια, δεν είναι δικό μου το κανάλι να ανοίξω την πόρτα και να μπω», είπε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ