Γρηγόρης Πετράκος: «Η μάσκα είναι άχρηστη»

0
118

Καλεσμένος στην Κατερίνα Καινούργιου ήταν σήμερα ο Γρηγόρης Πετράκος. Η συνέντευξη ξεκίνησε με όσα δήλωσε ο τραγουδιστής για την ακύρωση της μαθητικής παρέλασης στη Θεσσαλονίκη όταν πέθανε η Φώφη Γεννηματά. «Θέλετε να σβήσετε την Εθνική μας ταυτότητα. Το έχουν δοκιμάσει και πιο ικανοί από εσάς» έγραψε μεταξύ άλλων.

Η Κατερίνα Καινούργιου έθιξε το θέμα των αντιδράσεων που προκλήθηκαν με την επιστροφή του σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης.

«Ο τίτλος ότι διαχωρίζω τους ανθρώπους και τραγουδώ μόνο για εμβολιασμένους ήταν σαν να μου έριχνες μπουνιά… Όλα τα μαγαζιά πλέον είναι μόνο για εμβολιασμένους, οι εργαζόμενοι μπορούν να δουλέψουν σε αυτά με rapid tests… Αντιδρώ σε τίτλους γιατί διαμορφώνουν την κοινή γνώμη» ήταν η απάντηση που έδωσε ο Γρηγόρης Πετράκος.

Λίγο αργότερα ανέφερε: «Δεν ξέρεις ότι ο κόσμος κυβερνάται; Ποιος δεν ακολουθεί την επιστήμη; Όλη μέρα επιστημονικές μελέτες διαβάζω. Αμφισβητώ τους επίσημους εκφραστές αυτού του αφηγήματος… Η μάσκα είναι ένα παραμύθι που μας έχουν περάσει. Η μάσκα είναι άχρηστη». Η Κατερίνα Καινούργιου κάποια στιγμή τον ρώτησε: «Μόνος σου τα σκέφτεσαι όλα αυτά;»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ