Η Πωλίνα εξομολογείται: «Έζησα τη χειρότερη εμπειρία που μπορεί να βιώσει γονιός»

0
343

Η Πωλίνα μίλησε για το περιστατικό που πέρασε στην Σκωτία, όταν δεν ήξερε που βρίσκεται ο γιος της.

Θυμίζουμε ότι πριν κάποια χρόνια ο γιος της είχε εξαφανιστεί για περίπου δύο 24ώρα. Η τραγουδίστρια τον περίμενε στο αεροδρόμιο και εκείνος δεν εμφανίστηκε γεγονός που την ανάγκασε να απευθυνθεί στις αρχές. Τελικά, η περιπέτεια είχε αίσιο τέλος και ο νεαρός βρέθηκε.
Όπως αποκάλυψε η τραγουδίστρια, ο γιος της έπεσε θύμα κλοπής και έπαθε νευρικό κλονισμό.

«Χάθηκαν όλα. Του έκλεψαν ότι υπήρχε πάνω του και μέσα στην κρίση πανικού, ένα παιδί 21 ετών μπορεί να πάθει ένα νευρικό κλονισμό. Γράφτηκαν χιλιάδες αηδίες. Ότι μίλησα για απαγωγή, που δεν μίλησα, ότι τον συλλάβανε στο Βουκουρέστι. Εδώ δεν μιλάμε ούτε για ένα ”κέρατο”, ούτε για κάποιον που καταχράστηκε δημόσιο χρήμα, μιλάμε για ένα παιδί. Δεν μπορείς να βγάζεις σενάρια για να βγάλεις το θέμα, τη στιγμή που ακόμα δεν ξέραμε τίποτα, δεν ξέραμε αν ζούσε. Όταν ένα παιδί παθαίνει νευρικό κλονισμό, τι κάνεις; Και το βρίσκουν. Και πρέπει να πας και  να νοσηλευτεί για να ταξιδέψει μετά; Πώς όλο αυτό μεταφράζεται σε ένα σενάριο του Φώσκολου; Ήταν μέσα σε μια πίεση τον τελευταίο καιρό», είχε δηλώσει παλαιότερα σε εκπομπή.

-Έχετε βιώσει την ανησυχία να μην ξέρετε πού είναι το παιδί σας για μέρες. Τι θυμάστε από εκείνες τις δύσκολες στιγμές;

Το 2016 έζησα τη χειρότερη εμπειρία που μπορεί να βιώσει γονιός. Όταν δηλαδή περιμένεις να κατεβεί, όπως πάντα, από το αεροπλάνο, το παιδί σου και ξαφνικά συνειδητοποιείς ότι δεν ήρθε. Ευτυχώς, κράτησε λίγο η αγωνία, λόγω της άμεσης επέμβασης της αστυνομίας της Σκωτίας και τέλος καλό, όλα καλά. Η ψυχή μου πήγε κι ήρθε στο άπειρο όταν δεν ήξερα πού είναι το παιδί μου.

-Ποια είναι η σχέση σας με τον γιο σας; Τι τύπος μαμάς είστε;

«Σαν μητέρα, νομίζω υπήρξα πιεστική. Ειδικά στα θέματα διαβάσματος. Όμως στήριξα όλες τις επιλογές του και παρόλο που πέρασε εδώ, όταν αποφάσισε να σπουδάσει Σκωτία, μέσα στην κρίση, έκανα ό,τι μπορούσα για να τον στηρίξω. Είμαι χαρούμενη, γιατί δεν μου μοιάζει καθόλου. Είναι συγκροτημένος, πεισματάρης και θέλει να πετυχαίνει τους στόχους του. Θέλω απλά, εκτός από πτυχία και επιτυχίες, να ‘ναι ευτυχισμένος. Αυτό μόνο….» είπε χαρακτηριστικά η Πωλίνα στο περιοδικό Λοιπόν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ