Πως θα πετύχεις φθινοπωρινή διάθεση στο σπίτι

0
289

Το φθινόπωρο είναι εδώ επομένως πρέπει να διακοσμήσετε ανάλογα και το σπίτι σας για να μπείτε στο mood! Η φθινοπωρινή διακόσμηση του σπιτιού εξάλλου δε χρειάζεται μεγάλες αλλαγές. Αρκούν μερικές προσθήκες και θα είστε έτοιμοι να αποχαιρετίσετε το καλοκαίρι!

Ιδέες από το mamafagito.gr να φέρετε αέρα φθινοπώρου σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού!

Καρό υφάσματα!

Το καρό είναι ένα κομψό και φθινοπωρινό print που αξίζει να υιοθετήσετε φέτος το φθινόπωρο. Διακοσμητικά μαξιλάρια, κουβερλί, ριχτάρια αποτελούν καλές ιδέες για να τοποθετήσετε καρό υφάσματα. Αποφύγετε παλ ή φλούο αποχρώσεις καρό και προτιμήστε πιο φθινοπωρινά χρώματα για να έχετε το καλύτερο αποτέλεσμα.

Το ένα πάνω από το άλλο!

Το να φτιάξετε στρώσεις κάνει το δωμάτιο πιο ζεστό, πράγμα που όσο ο καιρός κρυώνει το έχουμε ανάγκη! Μάλιστα, υπάρχουν πολλοί τρόποι για να το πετύχετε. Για παράδειγμα, μπορείτε να τοποθετήσετε ένα μικρότερο ριχτάρι επάνω σε αυτό που έχετε ήδη ή ακόμα και ένα δεύτερο χαλί επάνω από το χαλί σας. Έτσι, ο χώρος σας θα αποκτήσει πολύ στυλ!

Πορτοκαλί!

Το πορτοκαλί είναι το χρώμα του φθινοπώρου καθώς θυμίζει το χρώμα των φύλλων του δέντρου αυτή την εποχή. Πρέπει λοιπόν να το βάλετε στο σπίτι σας αν θέλετε να του δώσετε φθινοπωρινό αέρα. Μάλιστα, δε χρειάζεται να το κάνετε σε μεγάλες δόσεις: ένα πορτοκαλί ριχτάρι και άλλα υφάσματα με τέτοια βάση ή πορτοκαλί διακοσμητικά αρκούν!

Λουλούδια του φθινοπώρου!

Ποιος είπε ότι το φθινόπωρο δεν έχει όμορφα λουλούδια; Μην αφήνετε λοιπόν τα βάζα σας άδεια.Γεμίστε τα με όμορφα φθινοπωρινά λουλούδια, όπως τα κυκλάμινα, τα χρυσάνθεμα και η μανόλια. Έτσι, θα δώσετε χρώμα και άρωμα στο φθινοπωρινό σας σπίτι!

Μαξιλάρια!

Τα διακοσμητικά μαξιλάρια που έχετε στον καναπέ ή στις πολυθρόνες σας θέλουν αλλαγή κάθε εποχή. Τώρα λοιπόν που το καλοκαίρι τελείωσε ήρθε η ώρα να αλλάξετε τα καλύμματα στα μαξιλάρια σας με άλλα, πιο φθινοπωρινά. Είναι μια μικρή αλλαγή που θα δώσει τελείως άλλη εικόνα στο χώρο!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ